CLASSIC PHYSIQUE MUKAAN LAJIVALIKOIMAAN!


International Federation of Bodybuilding and Fitness tiedotti perjantaina ottavansa mukaan uuden kilpailusarjan – Classic Physique. Ensimmäinen IFBB:n classic physique -kilpailu tulee jo Arnold Classic Europe -tapahtumaan syyskuun lopulla!


IFBB ottaa myös classic physiquen mukaan tämän vuoden miesten maailmanmestaruuskilpailuihin kuin myös juniorien ja mastersien maailmanmestaruuskilpailuihin.


Suomen Fitnessurheilu ry. reagoi uuteen lajiin nopeasti ja ottaa sen heti ohjelmistoonsa Nordic Fitness Expossa pidettäviin SM-kilpailuihin eli classic physiquen SM-kilpailut pidetään sunnuntaina 7. lokakuuta ja kilpailija voi samana päivänä kilpailla myös IFBB Nordic Cupissa classic physiquessa, koska se onnistuu aikataulullisesti.


SFU ry:n sääntö, että kilpailija voi kilpailla vain yhdessä lajissa ei koska classic physiqueta, koska päätös tuli IFBB:stä ja se otetaan käyttöön heti myös MM-kilpailuissa. Joten kaikki kilpailijat, jotka kisaavat classic bodybuildingissa, men’s physiquessa tai kehonrakennuksessa voivat ilmoittautua ja kilpailla myös toisessa lajissa, classic physiquessa.


Classic physique säännöt luettavissa:

http://suomenfitnessurheilu.fi/saannot/classic-physique/