Ensi vuoden kilpailija!Ensi vuoden kilpailija!

Kilpailulisenssi tulee ostaa tammikuun 2019 aikana, jos aiot kilpailla vuonna 2019 Suomen Fitnessurheilu ry:n ja / tai IFBB:n alaisissa kilpailuissa. Kilpailulisenssiä ei voi ostaa myöhemmin vuoden aikana. Lisenssit tulevat myyntiin 1.1.2019

Vuonna 2019 kilpailijalle on tarjolla yhä enemmän mahdollisuuksia kilpailla! Huhtikuuun 20.-21.päivä järjestettävä Fitness Classic -kilpailu sekä lokakuun 5.-6.päivä järjestettävä Nordic Fitness Expo -kilpailutapahtuma ovat jo perinteiset Suomessa järjestettävät kilpailutapahtumat. Fitness Classic -kilpailussa kilpaillaan junioreiden ja masters-ikäluokkien sekä pyörätuolikehonrakennus ja -fysiikka suomenmestaruuksista. Lisäksi Fitness Classic toimii yleisen sarjan EM-karsintakilpailuna

Nordic Fitness Expo -kilpailutapahtumassa puolestaan kilpaillaan yleisen sarjan suomenmestaruuksista ja karsitaan yleisen, masters- ja juniori-ikäluokkien MM-kilpailupaikoista! Lisäksi jo perinteinen Nordic Cup -kilpailussa on mahdollisuus voittaa ammattilaiskortti sekä kerätä IFBB World Ranking pisteitä.

Vastaavasti jo tällä hetkellä on varmistunut yli 50 kansainvälistä kutsukilpailua, joihin jokainen kilpailulisenssin lunastanut kilpailija voi osallistua kunhan on ensin kilpailut edellisen vuoden aikana joko Fitness Classic tai Nordic Fitness Expossa. Ei siis jää ainakaan kilpailujen puutteesta kiinni! Puhumattakaan kahdesta harjoituskilpailusta, jotka järjestetään sekä keväällä että syksyllä.

Kannattaa harkita kansainvälisten kutsukilpailujen kiertämistä ja IFFB World Ranking (maailmancup) -pisteiden keräämistä, sillä tänäkin vuonna suomalaiset fitnessurheilijat kuittasivat itselleen sievoiset summat rahaa World Ranking sijoituksillaan. World Ranking pisteet alkavat alusta aina MM-kilpailuijen jälkeen ja tälläkin hetkellä suomalainen body fitness -kilpailija Maiju Aalto on top 10:ssa maailmancupin pisteissä!

Ensi vuodesta on tulossa jälleen kerran isompi, parempi ja menestyksekkäämpi!!