Tämä 2-osainen webinaarisarja on jatkoa aiemmin keväällä järjestettyyn Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnanjohtajan Ville Isolan webinaarisarjalle. Webinaarien tavoitteena on antaa kuulijoille parhaita vinkkejä ja tutustuttaa heidät eri fitnesslajien ominaispiirteisiin, kilpailusuorituksiin sekä poseerauksiin, arvostelukriteereihin sekä tuomarityön periaatteisiin ja taitoharjoittelun fitnessurheilussa.

Tässä webinaarissa käsitellään eri fitnesslajien arvosteluperusteita ja -kriteerejä. Osallistumalla opit hahmottamaan, mikä laji sopii sinulle parhaiten, mitkä kunkin lajin vaatimukset ovat, millaista kuntoa ja osaamista mikäkin laji vaatii ja mikä on erityisen oleellista kilpailuissa menestymisen kannalta. Webinaarissa opit myös, kuinka kilpailuissa saatavat pisteet muodostuvat ja millä perusteilla tuomarit arvioivat kilpailijoita.

Webinaarissa käsitellään ainakin seuraavat asiat:
Eri fitnessurheilulajien kriteerit ja arvosteluperusteet
Miten lajit eroavat toisistaan
Mikä laji sopii mikäkin tyyppiselle fysiikalle
Paljonko lihasmassaa mikäkin laji vaatii
Kuinka kova kunnon pitää olla missäkin lajissa
Paljonko rakenteella on merkitystä
Tuomarityöskentelyn periaatteet

Webinaarin hinta vain 39 €! Ilmoittaudu webinaariin tästä: https://www.suomisport.fi/events/168d190f-5168-4bc8-9ba8-4905ab9d4b3b

Webinaari soveltuu erinomaisesti kilpailuihin tähtääville fitnessurheilijoille sekä valmentajille. Myös fitnessurheilua aloittelevat osallistujat saavat webinaarista erittäin kattavan tietopohjan kilpatason fitnessurheilusta. Webinaarin aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada vastaukset omiin kiinnostuksen kohteisiin. Saat myös ladattavaksesi luentomateriaalin omaan käyttöösi webinaarin jälkeen. Lisäksi webinaari on katsottavissa jälkitallenteena viisi vuorokautta. Saat linkin webinaariin sähköpostiisi ke 27.5 klo 17.00, josta pääset rekisteröitymään webinaariin. Rekisteröitymislinkki lähetetään samaan sähköpostiin, millä olet kirjautunut Suomisporttiin. Rekisteröinnin jälkeen saat linkin, josta pääset webinaariin sisään. Webinaariin kirjaudutaan omalla nimellä ja samalla sähköpostilla, millä olet Suomisportissa.

Webinaarin kouluttajana toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n pääsihteeri Aino-Maija Laurila. Aino-Maija on SFU:n kansallinen tuomari ja virallinen valmentaja sekä IFBB International Judge sekä IFBB Elite Pro Judge. Webinaarissa osallistujat pääsevät ammentamaan Aino-Maijan 26 vuoden kokemuksen tuomaa tieto-taitoa fitnessurheilusta. Aino-Maija on oman yhteensä 11 vuotta kestäneen urheilijauransa jälkeen toiminut yli 16 vuotta tuomarina ja hän on tällä hetkellä Suomen ainoa aktiivinen korkeimman eli Pro-tason tuomari. Viime vuodet Aino-Maija on johtanut Suomen joukkueet arvokilpailuihin ja hänen erikoisosaamisaluettaan ovat kv-kilpailutoiminta sekä lavasuoritus ja poseerausvalmennus.

Ilmoittaudu webinaariin tästä: https://www.suomisport.fi/events/168d190f-5168-4bc8-9ba8-4905ab9d4b3b

Seuraa meitä myös instagramissa

[bannerit]
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa