Webinaarisarjan kolmannessa osassa käsitellään sitä, mitä vaaditaan tullakseen menestyväksi fitnessurheilijaksi. Jos haaveilet kisaamisesta niin tule kuuntelemaan kuinka voit aloittaa oman kisaamisesi fitness- ja kehonrakennuslajeissa.

Sisältää: Kahden tunnin (120 min) luento fitnessurheilusta ja sen vaatimuksista.
Luennolla käsitellään ainakin seuraavia aiheita kuten
– Fitness- ja kehonrakennuslajien synty Suomessa
– Eri lajiliitot ja niiden erot o Suomen Fitnessurheilu ry:n eri lajit ja niiden erot
– Onko sinusta fitnessurheilijaksi?
– Kuinka pääset alkuun fitnessurheilussa kilpailemisessa?

Voit kysyä kouluttajalta webinaarin aikana sinua askarruttavista asioista. Saat myös ladattavaksesi luentomateriaalin omaan käyttöösi webinaarin jälkeen. Lisäksi webinaari on katsottavissa jälkitallenteena viisi vuorokautta. Tarvitset webinaariin osallistuaksesi tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on toimiva ääniyhteys. Sinun ei tarvitse ladata mitään erillisiä ohjelmistoja vaan webinaari toimii suoraan internet-selaimessasi.

Saat webinaarin linkin sähköpostiisi ke 22.4 klo 17.00, josta pääset rekisteröitymään webinaariin. Rekisteröitymislinkki lähetetään samaan sähköpostiin, millä olet kirjautunut Suomisporttiin. Rekisteröinnin jälkeen saat linkin, josta pääset webinaariin sisään. Webinaariin kirjaudutaan omalla nimellä ja samalla sähköpostilla, millä olet Suomisportissakin.

Webinaarin kouluttajana toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnanjohtaja, koulutuspäällikkö, LitM, SM Ville Isola. Ville havainnollistaa webinaarissa käytännön esimerkein kuinka koostaa ja noudattaa arkea ja harjoittelua tukeva ruokavalio. Villellä on yli 10 vuoden kokemus eri lajien urheilijoiden valmentamisesta. Lisäksi hän on sertifoitu kansainvälinen fitness- ja kehonrakennuslajien kouluttaja. Lue lisää Villen Vinkeistä instagramista @villeisola #villenvinkki

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa