Tervetuloa Ideapark Fitness Cupiin!

Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.


TÄRKEÄÄ: ÄLÄ TULE KILPAILUUN, JOS SINULLA ON OIREITA, JOTKA VOISIVAT VIITATA KORONAVIRUSINFEKTIOON (esim. Hengitystieoireet, kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli, haju- tai makuaistin menetys)

REKISTERÖINTI KILPAILUPÄIVÄNÄ KLO 11.00-12.00

Rekisteröinti IDEAPARK Sportissa lauantaina 26. syyskuuta, kello 11:00-12:00 välisenä aikana. Kaikkien kilpailijoiden pitää osallistua rekisteröintitilaisuuteen.Laita kilpailuasu (kilpailukengät mukaan!) päällesi ennen rekisteröitymistä, koska rekisteröitymisen yhteydessä on myös asutarkistus.

Jonottaessa rekisteröintiin tulee muistaa 1 metrin turvaetäisyys muihin! Älä ota rekisteröintiin ylimääräisiä henkilöitä mukaan, sillä tämä vain hidastuttaa ja vaikeuttaa prosessia. Kannustajat ja muut fanit voivat odottaa sinua kilpailupaikan ulkopuolella rekisteröinnissä. Tämäkin on hyvä yleisen turvallisuuden kannalta! Rekisteröinnissä voi käyttää maskia.

KILPAILUJÄRJESTYS: Ideapark Fitness Cup

KILPAILUPAIKAN PUKUTILOIHIN 60 MIN ENNEN OMAN KILPAILUN ALKUA
Kilpailijat saavat tulla takahuoneen lämmittelytiloihin aikaisintaan tuntia (1h) ennen heidän oman kilpailunsa alkua. Kilpailupaikalla pukuhuoneen oviin merkitty kilpailujen sarjat ja kilpailijoiden pitää olla vain merkityissä pukuhuoneissa, ei poikkeuksia, tämä on turvallisuussääntö. Mene oman sarjasi pukuhuoneeseen ja odota siellä, kunnes koko sarja haetaan valmistautumistiloihin lavan taakse. Huoltajia pyydetään välttämään turhaa oleskelua pukuhuoneissa. Ideapark Lempäälässä on paljon paikkoja, jossa voi odottaa ennen omaa kilpailua.

Kun oma kilpailu on ohi, takatiloihin ei saa jäädä odottelemaan ja viettämään aikaa. Tämä on tärkeä viruksen leviämistä rajoittava toimenpide. Kilpailijoiden tulee olla valmiina ajoissa numerojärjestyksessä, koska tuomarit ohjaavat kilpailijat järjestykseen ennen lavalle menoa. Kilpailijat eivät saa lämmitellä lihaksiaan heidän ollessa numerojärjestyksessä lavan takana odottelemassa lavalle nousua. Huoltajien tulee poistua paikalta tuomareiden käskystä.

Olethan ajoissa ja noudathan tarkasti aikatauluja, sillä jos kilpailija myöhästyy kilpailusta eikä hän ilmesty paikalle, hänet suljetaan pois kilpailusta. Kilpailua ei aloiteta aikaisemmin kuin mitä se on ilmoitettu.

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15-20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

Huoltajasäännöt ja -kortit
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja tiimin kilpailijasuoritteiden määrän mukaisesti. Tiimin virallinen edustaja tai tiimin nimetty kilpailija hakee huoltajakortit rekisteröitymistilasta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään.
Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.

Kilpailija- ja huoltajakortti
Kaulanauhallinen kilpailija- ja huoltajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija- tai huoltajakorttia. Kilpailija- ja huoltajakortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön.

Viralliset valmentajat
Jokainen valmentaja noutaa valmentajakorttinsa rekisteröintitilaisuudesta perjantaina. Valmentajakortti oikeuttaa vapaapääsyyn kilpailuihin. Valmentajakortti on henkilökohtainen ja sen saa ainoastaan Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja.

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta.
Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikalla saniteettitiloissa. Kilpailija on vastuussa henkilökohtaisesti väriaineiden aiheuttamista kustannuksista.

OTA HUOMIOON
Kilpailupaikan takatiloissa ei voi viettää aikaa, sillä siellä ei ole tilaa.

VAPAAOHJELMAMUSIIKIT
Ideapark Fitness Cup:in sekä harjoituskilpailun että varsinaisten kilpailujen vapaaohjelman musiikki toimitetaan sähköisesti torstaina 24.9 klo 12.00 mennessä.
Lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen posingmusicfinland@gmail.com
Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon etunimi_sukunimi_kilpailu(t)_laji_luokka_pituus/painosarja (kts. lopussa ohje)

Eli esimerkiksi ville_isola_harjoituskilpailu_tulokas_classicbodybuilding.wav

Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, posingmusicfinland@gmail.com

Hyviä poseeraushetkiä kaikille!

Ohje:
Kilpailija: etunimi ja sukunimi
Kilpailu: kilpailun nimi (harjoituskilpailu ja / tai tulokas)
Laji: fitness, womensphysique, classicbodybuilding, classicphysique


    


 

 

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa