IFBB CAMP SYKSYLLÄ


Aivan uudenlainen IFBB Camp järjestetään lauantaina 25. elokuuta Suomen Urheiluopistolla. IFBB Camp on kilpailutilanne, jossa tuomarit eivät anna kilpailijoille sijoituksia, vaan merkitsevät ylös huomioita kilpailijoista ja heidän poseerauksistaan. IFBB Camp kuuluu kilpailulisenssin hintaan.


Kilpailija ja hänen valmentajansa saavat suoraa palautetta tuomareilta heti välittömästi lavalta tulon jälkeen. Näin tuomarit voivat tuoda esiin ammattitaitoaan ja kilpailija sekä valmentaja saavat suoraa palautetta, jollaista on aina toivottu, mutta tähän mennessä sitä ei ole pystytty antamaan!


IFBB Campin on tarkoitus antaa täysin kilpailunomainen tilanne, jossa saman kokoinen lava kuin SM-kilpailussa, valot, taustat, katsomo ja tuomarit sekä ohjaamassa kilpailua lavalla ja lavan takana. Kilpailijat saavat myös numerot aivan samalla tavalla kuin kilpailuissa, jotta päätuomari voi ottaa vertailuja ja tuomarit voivat antaa palautetta tarkemmin.


Näin SM-lavalla voidaan nähdä entistä parempia suorituksia, koska monilla aiemmin pidetyt karsintakilpailut eivät ole antaneet kilpailijoille mitään konkreettista kuin kilpailemisen ilon. Harjoituskilpailussa ei tarvitse olla kilpailubikinit tai poseeraushousut päällä, vaan muunlaisetkin bikinit tai uimahousut mahdollistavat tuomareiden antamaan tarkempaa palautetta.


IFBB Camp:ille ilmoittaudutaan kesäkuussa eli samaan aikaan kuin SM-kilpailuihin.  Julkisemme lisää tietoa leiristä myöhemmin. Kaikki kilpailulisenssin lunastaneet mahtuvat leirille eli tilaa on sadoille!