Kilpailulisenssien myynti kaudelle 2018 avataan 1.1.2018


Vuoden 2018 kilpailulisenssi tulee lunastaa 31.1.2018 mennessä.


SFU:n lisenssimyynti siirtyy Suomisport-järjestelmään

Suomisport on koko suomalaisen urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen järjestelmä. SFU:n lisenssien myynti siirtyy Suomisport-palvelun alle ja vuodesta 2018 alkaen lisenssit ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi. Uusi järjestelmä helpottaa lisenssin ostoa ja lisenssi on mahdollista maksaa useammalla eri maksutavalla. Suomisport on nykyaikainen järjestelmä, joka ohjaa lisenssin ostajaa prosessin aikana. Uusi järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen.


Muutokset lisenssinostoprosessiin

Suomisport-palvelussa lisenssit ostetaan oman profiilin kautta ja ensimmäisellä ostokerralla ostajan tulee rekisteröityä palveluun. Palveluun kirjaudutaan joko puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Oman profiilin kautta ostaja pääsee itse lisenssinostotoimintoon.


Muutokset antidopingsopimusten käsittelyyn

Suomen Fitnessurheilu ry. urheilijan antidopingsopimusten käsittely muuttuu vuonna 2018. Uudet kilpailijat sitoutuvat noudattamaan Suomen Fitnessurheilu ry:n urheilijan antidopingsopimusta sekä kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä ostamalla kilpailulisenssin. Antidopingsopimus on voimassa toistaiseksi kilpailulisenssin ostohetkestä alkaen. Vuodesta 2015 alkaen antidopingsopimuksen allekirjoittaneet urheilijoiden tulee ainoastaan lähettää mahdollisesti päivittyneet osoitetiedot osoitteessa. http://suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/


Lisenssin osto

Lisenssin ostaja valitsee ensin lajin ja lajiliiton. Tämän jälkeen valitaan lisenssi, sen mukaan oletko juniori-ikäinen, yleisen sarjan kilpailija vai masters-ikäinen kilpailija.


Lisenssin maksaminen

Suomisportissa on mahdollista maksaa useammalla eri maksutavalla. Kilpailulisenssin maksu tehdäänjoko verkkomaksulla tai laskulla. Lisenssi kirjautuu maksetuksi heti. Mahdolliset perintätoimenpiteet hoitaa Maksuturva.


Lopuksi

Kun lisenssi on ostettu Suomisport-järjestelmän kautta, urheilijan tarvitsee vain lähettää omat perustiedot osoitteessa http://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailulisenssi/. Näiden jälkeen urheilijan lisenssi ja antidopingsopimus ovat kunnossa ja kilpailija voi kilpailla Suomen Fitnessurheilu ry:n alaisissa kilpailuissa vuonna 2018.


Ohjeet lisenssin ostoon