Kilpailulisenssien myynti kaudelle 2019 avataan 1.1.2019


 


Vuoden 2019 kilpailulisenssi tulee lunastaa 31.1.2019 mennessä. Kilpailulisenssiä ei voi ostaa muulloin kuin tammikuun 2019 aikana.


 


SFU:n lisenssimyynti jatkuu Suomisport-järjestelmässä


Suomisport on koko suomalaisen urheiluyhteisön nykyaikainen ja helppokäyttöinen digitaalinen järjestelmä. SFU:n lisenssien myynti jatkuu Suomisport-palvelussa ja lisenssit ostetaan osoitteesta www.suomisport.fi. Suomisport helpottaa lisenssin ostoa ja lisenssi on mahdollista maksaa useammalla eri maksutavalla. Suomisport on nykyaikainen järjestelmä, joka ohjaa lisenssin ostajaa prosessin aikana. Järjestelmä on käyttäjäystävällinen ja helppokäyttöinen. Kilpailulisenssin hinta pysyy samana.


Juniori-ikäisten 18–20-vuotiaiden lisenssin hinta on 100 €


Juniori-ikäisten, 21–23-vuotiaiden lisenssin hinta on 200 €


Yleisen sarjan, 24–35-vuotiaiden lisenssin hinta on 200 €


Master sarjan, 35-vuotiaiden lisenssin hinta on 200 €


 


Uutuutena vakuutukset vuodelle 2019!


 


Nyt sinulla on mahdollisuus ostaa Suomen Olympiakomitean lajiliittojen OP Sporttiturva -vakuutus samalla kun ostat kilpailulisessin! Vakuutus on vapaaehtoinen.


 


Juniori-ikäinen kilpailija, 18-23-vuotiaat hinta 135 € / vuosi


Yleisen sarjan kilpailija, 24-34-vuotiaat hinta 175 € / vuosi


Master-ikäinen kilpalija, yli 34-vuotiaat hinta 175 € / vuosi


 


Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena – esimerkiksi akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan ollessa voimassa. Lue lisää Sporttiturvan tuoteselosteesta.


 


Suomisportissa on mukana 85 lajiliittoa!


Suomalaisen urheilun yhteisessä Suomisport-palvelussa lisenssit ostetaan oman profiilin kautta ja ensimmäisellä ostokerralla ostajan tulee rekisteröityä palveluun. Palveluun kirjaudutaan joko henkilökohtaisella puhelinnumerolla tai sähköpostiosoitteella. Oman profiilin kautta ostaja pääsee itse lisenssinostotoimintoon.


 


Antidopingsopimus astuu voimaan samalla kun ostaa kilpailulisenssin


Uudet kilpailijat sitoutuvat noudattamaan Suomen Fitnessurheilu ry:n urheilijan antidopingsopimusta sekä kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä ostamalla kilpailulisenssin. Antidopingsopimus on voimassa toistaiseksi kilpailulisenssin ostohetkestä alkaen. Vuosien 2015–2017 antidopingsopimuksen allekirjoittaneet urheilijoiden tulee ainoastaan lähettää mahdollisesti päivittyneet osoitetiedot osoitteessa. http://suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/


 


Lisenssin osto


Lisenssin ostaja valitsee ensin lajin ja lajiliiton. Tämän jälkeen valitaan lisenssi, sen mukaan oletko juniori-ikäinen, yleisen sarjan kilpailija vai masters-ikäinen kilpailija.


 


Lisenssin maksaminen


Suomisportissa on mahdollista maksaa useammalla eri maksutavalla. Kilpailulisenssin maksu tehdään joko verkkomaksulla tai laskulla. Lisenssi kirjautuu maksetuksi heti. Mahdolliset perintätoimenpiteet hoitaa Maksuturva.


 


Lopuksi


Kun lisenssi on ostettu Suomisport-järjestelmän kautta, urheilijan tarvitsee vain lähettää omat perustiedot osoitteessa http://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailulisenssi/. Näiden jälkeen urheilijan lisenssi ja antidopingsopimus ovat kunnossa ja kilpailija voi kilpailla Suomen Fitnessurheilu ry:n alaisissa kilpailuissa vuonna 2019.


 


Ohjeet lisenssin ostoon