KILPAILUUN ILMOITTAUTUMINEN ON ALKANUT!


Syksyn Nordic Fitness Expossa pidettäviin SM-kilpailuihin ja NFE Junior Cupiin on alkanut. Ilmoittautuminen päättyy 30. kesäkuuta. Ilmoittautuminen tehdään Suomen Fitnessurheilu ry:n sivuilla olevalla lomakkeella: http://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailuun-ilmoittautuminen/


1) Jokaisella kilpailijalla pitää olla voimassa oleva Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssi.

2) Tiimi ilmoitettava viimeistään 30 päivää ennen kilpailua.

3) Kilpailija voi ilmoittautua vain yhteen lajiin.

4) IFBB Nordic Cupiin voi ilmoittautua SFU:n sivuilla olevalla lomakkeella. Kilpailumaksujen suorittamisista ja muista käytännön asioista tiedotetaan kilpailijoita myöhemmin.

5) Kansainvälisiin kilpailuihin pitää ilmoittautua 30 päivää ennen kilpailua! Vain Suomen Fitnessurheilu ry. voi lähettää ilmoittautumisen kansainväliseen kilpailuun. Tämä koskee myös IFBB Nordic Cupia.

6) Bikini fitness juniorit ja men’s physique -juniorisarjoihin ilmoittautuneet eivät pysty aikataulullisesti kilpailemaan IFBB Nordic Cupissa.

7) Masters MM-karsinta on yleisen SM-kilpailun perusteella. Kolme parasta masters -kilpailijaa / sarja, saa osallistumisoikeuden MM-kilpailuun. Lennot, hotelli ja muut kulut masters -kilpailija maksaa itse.


Viikonlopun kilpailut ovat suunniteltu siten, että SM-kilpailu on aikataulullisesti ensin ja sen jälkeen on saman lajin IFBB Nordic Cup. Kilpailijat ja heidän kannustajat näkevät saman lajin vain vaihtamalla päälavalta messulavalle. Poikkeuksena men’s physique SM, joka pidetään perjantaina ja IFBB Nordic Cup lauantaina sekä body fitness, jonka IFBB Nordic Cup -karsinta pidetään myös perjantaina. Body fitness -karsinta koskee vain niitä kilpailijoita, jotka eivät ole aiemmin kilpailleet. Kansainväliseen kilpailuun päästäkseen on kilpailtava yksi kilpailu kansallisella tasolla, jotta sääntökriteeri täytyy.


PERJANTAI 5.10.

Kilpailuun rekisteröinti tapahtuu Lahden Messukeskuksen kongressitiloissa (seuraamalla opasteita paikka löytyy), jotka sijaitsevat saman hallin alakerrassa, jossa SM-kilpailu pidetään.

14:00-16:00 Rekisteröinti men’s physique, vapaaohjelma fitness ja niille body fitness -kilpailijoille, jotka eivät ole vielä tänä vuonna kilpailleet ja jotka haluavat päästä IFBB Nordic Cupiin kilpailemaan. Karsinnassa vain yksi sarja.

16:00-20:00 Rekisteröinti muihin yleisen sarjan lajeihin, kuten bikini fitness, wellness fitness, women’s physique, classic bodybuilding ja bodybuilding.


Kilpailut perjantaina

17:00 body fitness -karsinta

18:00 men’s physique ja fitness SM-kilpailu


LAUANTAI 6.10.


Päälava

09:00 Bikini fitness SM

12:00 NFE Junior Cup

17:00 IFBB Nordic Elite Pro


IFBB Nordic Cup, messulava

09:00 Body fitness,

11:00 Men’s physique

14:00 Bikini fitness


SUNNUNTAI 7.10.

SM-kilpailu

10:00 Classic Bodybuilding SM

11:00 Bodybuilding SM

12:00 Women’s Physique SM

13:00 Wellness Fitness SM

15:00 Body fitness SM


IFBB Nordic Cup, messulava

09:00 Masters bikini & body fitness

12:00 Classic Bodybuilding

13:00 Bodybuilding

16:00 Wellness Fitness