NFE Camp 25.8.2018 – harjoituskilpailu


Suomen Fitnessurheilu ry järjestää kilpailijoille sekä valmentajille ensimmäistä kertaa mahdollisuuden valmistautua kilpailuihin harjoituskilpailun merkeissä. Harjoituskilpailuissa kilpailijoille ei jaeta sijoituksia, vaan annetaan palautetta ja eväitä parantaa suoritustaan sekä kokonaisuutta syksyn kilpailuihin. Harjoituskilpailussa on loistava mahdollisuus harjoitella esiintymistä ja kilpailutilannetta. Harjoituskilpailun kautta SM-lavalla voidaan nähdä entistä parempia suorituksia.
NFE Campilla kilpailijan ja hänen valmentajansa on mahdollista saada palautetta kilpailijan esiintymisestä ja poseerauksista. Kilpailijan kuntoa tai rakennetta ei arvostella eikä kilpailijalla tarvitse olla esimeriksi kisaväriä tai varsinaista kilpailuasua vaan jokin kilpailuasua vastaava vaate esimerkiksi normaalit bikinit, uimahousut tai shortsit lajista riippuen. Harjoituskilpailussa palautetta antavat Suomen Fitnessurheilu ry:n tuomarit.


NFE Camp tarjoaa täysin kilpailunomaisen tilanteen. Käytössä on vastaavan kokoinen kilpailulava kuin SM-kilpailussa, valot, taustat, katsomo ja tuomarit ohjaamassa kilpailua lavalla sekä lavan takana. Kilpailijat saavat myös numerot aivan samalla tavalla kuin kilpailuissa, jotta päätuomari voi ottaa vertailuja ja tuomarit voivat antaa palautetta.NFE Camp järjestetään lauantaina 25. elokuuta Suomen Urheiluopistolla, Vierumäellä. NFE Camp on ilmainen vuonna 2018 Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssin lunastaneille urheilijoille.


Ilmoittaudu NFE Campille ja ota valmentajasi mukaan: http://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailuun-ilmoittautuminen/


Mikäli tarvitset majoituksen kyseiselle viikonlopulle, olethan suoraan yhteydessä Vierumäen myyntiin: https://vierumaki.fi/majoitus/huoneet


Vuonna 2018 kilpailulisenssin lunastaneille NFE Camp on ilmainen!NFE Camp aikataulu:

09:00-10:00 Ilmoittautuminen bikini fitness, wellness fitness

11:00-14:00 Bikini fitness, wellness fitness

12:00-13:00 Ilmoittautuminen body fitness, women’s physique, fitness

14:00-16:00 Body fitness, women’s physique, fitness

14:00-15:00 Ilmoittautuminen miesten lajit

16:00-18:00 Men’s physique, classic physique, classic bodybuilding, bodybuilding


*aikataulu voi muuttua kilpailijamäärän mukaan