NFE Campin uusi kisapaikka!


NFE Campille on tulossa yli 100 kilpailijaa ja siksi Suomen Fitnessurheilu ry. päätti vaihtaa isompaan kilpailupaikkaa ja uudeksi paikaksi valittiin Suomen Urheiluopiston Pallohalli, johon voidaan tehdä täysimittainen kilpailupaikka ja katsomo.


25. elokuuta pidettävä NFE Camp on harjoituskilpailu, jossa kilpailija saa palautetta suoraan tuomareilta ja mukana voi olla kilpailijan henkilökohtainen valmentaja. Kilpailijoita ei laiteta paremmuusjärjestykseen, vaan kyse on kilpailunomaisesta tilanteesta. Palaute annetaan erillisessä huoneessa, ei siis lavalla!

NFE Camp on ilmainen kaikille 2018 kilpailulisenssin lunastaneille, myös niille jotka eivät kilpaile syksyllä! Ilmoittautuminen 20. elokuuta mennessä.


NFE Campin harjoituskilpailua voi tulla seuraamaan ilmaiseksi Vierumäelle, jos haluaa katsella ja oppia sivusta tulevia kilpailuja varten. Katsomotila on tietysti rajoitettu, mutta katsojat ovat tervetulleita!


Vierumäellä sijaitsevan Suomen Urheiluopiston päärakennus Kaskela


Pallohalli on tuttu monille SFU:n leireillä kävijöille, jotka ovat harjoitelleet poseerausta isojen peilien edessä. Se sijaitsee Vierumäen päärakennuksen Kaskelan vieressä ja sisäänkäynti on Kaskelan ovista (mm. josta mennään ruokailuun).


Pallohalli on tuttu monille SFU:n leirikävijöille poseerauspaikkana


Ilmoittaudu NFE Campille 20. elokuuta mennessä: http://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailuun-ilmoittautuminen/


Mikäli tarvitset majoituksen kyseiselle viikonlopulle, olethan suoraan yhteydessä Vierumäen myyntiin: https://vierumaki.fi/majoitus/huoneet


NFE Camp aikataulu:

09:00-10:00 Ilmoittautuminen bikini fitness, wellness fitness

11:00-14:00 Bikini fitness, wellness fitness

12:00-13:00 Ilmoittautuminen body fitness, women’s physique, fitness

14:00-16:00 Body fitness, women’s physique, fitness

14:00-15:00 Ilmoittautuminen miesten lajit

16:00-18:00 Men’s physique, classic physique, classic bodybuilding, bodybuilding