Perjantain rekisteröitymisohjeet

Tervetuloa Kultajousi Fitness Classiciin!
Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.

Ole kilpailupaikalla ajoissa!
Kilpailijat saavat tulla takahuoneen lämmittelytiloihin tuntia ennen heidän oman kilpailunsa alkua. Kun oma kilpailu on ohi, takatiloihin ei saa jäädä odottelemaan ja viettämään aikaa. Mikäli kilpailijaa ei tavoiteta takahuoneen lämmittelytiloista ajoissa, kun kilpailijoita kerätään valmiiksi odottamaan lavalle nousua, jää kilpailija pois kilpailusta.

Kilpailunumerot
Kilpailijoille jaetaan kilpailunumerot noin 15-20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

Huoltajasäännöt
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja kilpailijamäärän mukaan. Huoltajakortit haetaan rekisteröitymishuoneesta tiimin virallisen edustajan puolesta, joka kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla (molemmille päiville). Tiimin täytyy toimia tiiminä eli Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa siitä, jos kilpailija ei ole tiimin kanssa sopinut huoltajajärjestelyistä.
Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.

Kilpailija- ja huoltajakortti
Kaulanauhallinen kilpailija- ja huoltajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt. Aikaisempien vuosien tapaan kilpailijat ja huoltajat eivät pääse kilpailija- ja huoltajakorteillaan katsomoon.

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa järjestyksestä huolen pitävät tuomarit testaavat tarvittaessa kilpailijan värin. Jos kilpailijalla on pikaväri, se pitää poistaa välittömästi. Jos tätä kieltoa ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta.
Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikan saniteettitiloissa (vessoissa). Jos kilpailija sotkee lämmittelytiloja, hän on vastuussa henkilökohtaisesti aiheuttamista kustannuksista.

Kilpailijoiden kulku
Kilpailijat ja heidän huoltajansa kulkevat Kulttuuritalon B-aulan ovista sisään ja lämmittelytilat ovat samat kuin rekisteröinnissä.

Finalistit
Jokaisen sarjan finalistit ilmoitetaan heti pisteenlaskun päätyttyä ja finalistien nimet ilmoitetaan lämmittelytilojen seinillä.

EM-joukkue
EM-joukkueeseen pääsevät pääsääntöisesti sarjojen voittajat. Kilpailijalle lähetetään viimeistään sunnuntai-iltana sähköposti, jossa ohjeita EM-kilpailuun. EM-kilpailu pidetään Santa Susannassa Espanjassa ja matkalle lähdetään aikaisin aamusta keskiviikkona 1. toukokuuta ja matkalta palataan maanantaina iltapäivällä 6. toukokuuta. Ilmoittautuminen on sitova!

Masters EM
Masters sarjojen kolme parasta saavat luvan kilpailla masters Euroopan mestaruuskilpailuissa Santa Susannassa, Espanjassa.