Tämä webinaari on viimeinen osa tänä keväänä järjestettyyn 5-osaiseen webinaarisarjaan, joissa kouluttajina ovat Suomen Fitnessurheilu ry:n Aino-Maija Laurila.

Tässä 3.6. järjestettävässä webinaarisarjan viimeisessä osassa käsitellään fitnesslajien taitoharjoittelua, poseeraamista ja lavasuoritusta. Osallistumalla opit, mitä taitoharjoittelu fysiikkalajien poseeraukseen liittyen tarkoittaa, miten voit oppia hyväksi poseeraajaksi sekä kuinka poseerataan oikein ja sääntöjen mukaisesti. Lisäksi webinaarissa käsitellään lavaesiintymiseen valmistautuminen ja tarkastellaan, mikä suorituksessa on oikeasti tärkeää ja oleellista menestyksen kannalta.

Tämä webinaari soveltuu hyvin kilpailuihin tähtääville fitnessurheilijoille sekä valmentajille. Myös fitnessurheilua aloittelevat osallistujat saavat webinaarista erittäin kattavan tietopohjan kilpatason fitnessurheilun taitoharjoitteluun ja poseeraamiseen. Webinaarien aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä ja saada vastaukset omiin kiinnostuksen kohteisiin.

Tässä Aino-Maijan toisessa webinaarissa käsitellään ainakin seuraavia aiheita:
– Mitä on taitoharjoittelu fitnessurheilussa?
– Miten opitaan hyväksi poseeraajaksi?
– Kuinka poseerata oikein ja sääntöjen mukaisesti?
– Mihin erityisesti tulee panostaa lavaesiintymisessä?
– Miten valmistautua lavaesiintymiseen?
– Mikä lavasuorituksessa on oikeasti tärkeää menestymisen kannalta?

Webinaarin hinta vain 39 €! Ilmoittaudu webinaariin tästä: https://www.suomisport.fi/events/de5ce19f-1902-4cdb-b14a-8a0fdf762c06

Voit kysyä webinaarin aikana sinua askarruttavista asioista. Saat myös ladattavaksesi luentomateriaalin omaan käyttöösi webinaarin jälkeen. Lisäksi webinaari on katsottavissa jälkitallenteena viisi vuorokautta. Tarvitset osallistuaksesi tietokoneen tai älypuhelimen, jossa on toimiva ääniyhteys. Sinun ei tarvitse ladata mitään erillisiä ohjelmistoja vaan webinaari toimii suoraan internet-selaimessasi. Saat linkin webinaariin sähköpostiisi ke 3.6. klo 17.00, josta pääset rekisteröitymään webinaariin. Rekisteröitymislinkki lähetetään samaan sähköpostiin, millä olet kirjautunut Suomisporttiin. Rekisteröinnin jälkeen saat linkin, josta pääset webinaariin sisään. Webinaariin kirjaudutaan omalla nimellä ja samalla sähköpostilla, millä olet Suomisportissa.

Webinaarin kouluttajana toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n pääsihteeri Aino-Maija Laurila. Aino-Maija on SFU:n kansallinen tuomari ja virallinen valmentaja sekä IFBB International Judge sekä IFBB Elite Pro Judge. Webinaarissa osallistujat pääsevät ammentamaan Aino-Maijan 26 vuoden kokemuksen tuomaa tieto-taitoa fitnessurheilusta. Aino-Maija on oman yhteensä 11 vuotta kestäneen urheilijauransa jälkeen toiminut yli 16 vuotta tuomarina ja hän on tällä hetkellä Suomen ainoa aktiivinen korkeimman eli Pro-tason tuomari. Viime vuodet Aino-Maija on johtanut Suomen joukkueet arvokilpailuihin ja hänen erikoisosaamisaluettaan ovat kv-kilpailutoiminta sekä lavasuoritus ja poseerausvalmennus.

Ilmoittaudu webinaariin tästä: https://www.suomisport.fi/events/de5ce19f-1902-4cdb-b14a-8a0fdf762c06

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa