Syksyn kilpailijat!


Tuleviin syksyn kilpailuihin liittyviä usein kysyttyjä kysymyksiä sekä pari muistutusta!


 


Rekisteröinti


Kaikki NFE:ssä kilpailevat kilpailijat rekisteröityvät perjantaina 5.10 riippuen siitä, minä päivänä kilpailijan kilpailut ovat.


 


Ne body fitness – kilpailijat, jotka kilpailevat perjantaina Nordic Cupin -karsinnassa, heidän rekisteröinti järjestetään pe 5.10 klo 14.00-16.00 Men’s physique ja fitness lajien SM-kilpailijoilla rekisteröinti järjestetään myös pe 5.10 klo 14.00-16.00


Body fitness -kilpailijat, jotka kilpailevat vain SM-kilpailuissa, rekisteröityvät pe 5.10 klo 16 alkaen. Myös muiden lajien kilpailijat kuten bikini fitness, wellness fitness, women’s physique, classic bodybuilding, classic physique, bodybuilding, Lisäksi näiden lajien kilpailijoille Nordic Cup -kilpailuun on oma rekisteröintitilaisuus viereisessä huoneessa, joka alkaa klo 16.00. Näiden lajien kilpailijoiden tulee osallistua myös tähän rekisteröintitilaisuuteen, mikäli he aikovat kilpailla Nordic Cup -kilpailussa.


 


Maailmanmestaruuskilpailut


Varauduthan siihen, että jos voitat yleisessä sarjassa SM-kilpailussa sarjasi, voit saada edustusoikeuden MM-kilpailuihin Suomen joukkueeseen. Naisten + men’s physique MM-kilpailut järjestetään jo lokakuun 26.-28.päivä Puolassa. Varauduthan olemaan vapaalla töistä / koulustasi to-ma 25.-29.10 välisen ajan, mikäli edustuspaikka aukeaa. Vastaavasti bodybuilding, classic bodybuilding ja classic physique -lajien MM-kilpailut järjestetään marraskuun 9.-11.päivä. Näiden lajien kilpailijoiden tulee varautua olemaan vapaalla töistä / koulusta to-ma 8.-12.11 välisen ajan.


 


Usein kysyttyjä kysymyksiä


K: Milloin maksan Nordic Cup kansainvälisen kilpailun kilpailumaksun?


V: Voit maksaa sen jo nyt ennakkoon osoitteessa https://ifbb.com/competition-registration/ Voit myös maksaa kilpailumaksun paikan päällä, mutta tällöin kilpailumaksu on 50 € enemmän.


 


K: Voinko kilpailla kansainvälisessä kutsukilpailussa eri lajissa kuin missä olen kilpaillut Suomessa?


V: Et voi, vaan olet oikeutettu edustamaan Suomea kansainvälisissä kutsukilpailuissa, jossa olet kilpaillut Suomessa viimeisen vuoden aikana.


 


K: Saanko tuomareilta omasta kilpailusuorituksestani tuomaripalautetta NFE:ssä järjestettyjen kilpailujen jälkeen?


V: Tuomarit eivät anna palautetta kilpailujen jälkeen, vaan palautteen antaminen on osa valmennusta ja näin ollen valmentajasi tulee antaa sinulle palaute omasta kilpailusuorituksestasi.


 


K: Saanko puolisolleni huoltajakortin, jotta hän voi huoltaa minua kilpailujeni aikana?


V: Huoltajakortit ovat tiimikohtaisia ja ne jaetaan tiimeille, tiimien edustamien kilpailijamäärän mukaan. Sovi siis huoltajakortista tiimisi kanssa.


 


K: Voinko saada lupaa osallistua yleisen sarjan MM-kilpailuihin, kun sijoituin yleisessä sarjassa kolmanneksi SM-kilpailuissa?

V: Kansainvälisiin arvokilpailuihin kuten MM- ja EM-kilpailuihin edustuspaikan saavat lähtökohtaisesti sarjojen voittajat. Mikäli kilpailijoita on yhdessä sarjassa tai kaikki sarjat mukaan lukien kuusi tai alle kuusi, Suomen Fitnessurheilu ry:n hallitus tai sen nimittämä ennalta valittu komitea päättää kyseinen kilpailijan edustusoikeudesta.


 


K: Mistä tiedän, saanko kutsun MM-kilpailuihin?


V: Seuraa SM-kilpailujen jälkeen tiivisti kahden arkipäivän ajan sähköpostiasi, sillä Suomen Fitnessurheilu ry. ilmoittaa kaikille MM edustuspaikan saaneille sähköpostilla. Huomaathan, että Suomen Fitnessurheilu ry:n sähköpostit voivat mennä roskapostiisi.