Tiimin liittyminenJokaisella Suomen Fitnessurheilu ry:n alaisen tiimillä on oltava voimassa oleva tiimisopimus. Uudet tiimit allekirjoittavat tiimisopimuksen sekä täyttävät perustietolomakkeen ja lähetettävät ne skannattuna osoitteeseen info@suomenfitnessurheilu.fi.


Vuosittain tiimit maksavat tiimimaksun 200 € ja lähettävät tiimin perustietolomakkeen täytettynä osoitteeseen info@suomenfitnessurheilu.fi
Tiimimaksut1) Tiimimaksu on voimassa kalenterivuoden ja sen hinta vuodelle 2019 on 200 euroa, joka maksetaan 1.1.2019 lähtien.2) Tiimimaksu maksetaan Suomen Fitnessurheilu ry:n tilille FI12 5612 1120 3141 06. Maksun yhteydessä tiimin nimi pitää olla tiedotteita kohdassa.3) Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimisopimus on voimassa toistaiseksi.4) Tiimimaksu pitää suorittaa 30 päivää ennen kilpailua. Tiimin rekisteröinti
1) Tiimi voi olla yritys tai rekisteröity yhdistys.


2) Tiimin nimi esiintyy kilpailijan nimen yhteydessä virallisissa osanottajaluetteloissa, kilpailun kuulutuksissa ja virallisissa tuloksissa, jotka toimitetaan mediaan. Jos nimi on pitkä ja/tai kaksiosainen, sitä voidaan käytännön syistä lyhentää, koska tuloksissa ei ole mahdollista käyttää rajatonta määrää merkkejä, koska se riippuu myös kilpailijan etu- ja sukunimen pituudesta. Suomen Fitnessurheilu ry. voi hylätä liian pitkän nimen ja ehdottaa siitä lyhyempää versiota.


3) Tiimin nimessä pitää olla nimike ”team” tai ”tiimi”. Tiimin nimessä ei saa olla Finland-, Finnish, Suomen- tai Suomi-sanoja.


4) Suomen Fitnessurheilu ry. voi olla hyväksymättä tiimin nimeä, mikäli nimi ei erotu riittävästi rekisteriin jo merkityistä tai se on harhaanjohtava tai hyvän tavan vastainen.


5) Tiimi on velvollinen ilmoittamaan omat perustietonsa Suomen Fitnessurheilu ry:lle erillisellä tiimien perustieto-lomakkeella.

Perustietolomake lähetetään täytettynä osoitteeseen: info@suomenfitnessurheilu.fi


6) Tiimisopimus on allekirjoitettava ja lähetettävä Suomen Fitnessurheilu ry:lle osoitteeseen info@suomenfitnessurheilu.fi. Tiimisopimus on voimassa toistaiseksi. Kun tiimin vastuuhenkilöt muuttuvat, on tiimisopimus uusittava.


7) Tiimi on velvollinen osallistumaan vähintään kerran vuodessa Suomen Fitnessurheilu ry:n järjestämään tiimien ja valmentajien koulutuspäivään.

8) Tiimillä on oltava yksi vastuuvalmentaja, joka on suorittanut I-tason Fitnessvalmentajakoulutuksen. Muussa tapauksessa urheilija ei voi edustaa ko. tiimiä Suomen Fitnessurheilu ry:n tai IFBB:n alaisissa kilpailuissa. Klikkaa tästä:


Sopimus lähetetään allekirjoitettuna ja perustietolomake täytettynä osoitteeseen: info@suomenfitnessurheilu.fi