Valmennus


Valmennusta Suomen Fitnessurheilu ry:ssä johtaa valmennuspäällikkö. Valmennuksen päämääränä on innostaa lajista kiinnostuneita fitness-lajien pariin sekä tukea maamme edustusurheilua järjestämällä erilaisia koulutus- ja valmennustilaisuuksia, vähintään kaksi kertaa vuodessa virallisille Suomen Fitnessurheilu ry:n valmentajille ja tiimeille.


 


Suomen Fitnessurheilu ry. suosittelee kaikkia lajin piirissä toimivia valmentajia allekirjoittamaan valmentajasopimuksen ja maksamaan virallisen valmentajalisenssin. Tällöin valmentaja sitoutuu noudattamaan antidopingtyötä ja puhtaan urheilun pelisääntöjä eettisesti järkevällä tavalla. Lisenssiurheilijoita ja lajin harrastajia suositellaan ensisijaisesti käyttämään Suomen Fitnessurheilu ry:n virallisten valmentajien palveluita.


 


Päämääränä on yhtenäistää ja kehittää valmentajien valmennusmenetelmiä ja ammattitaitoa sekä lisätä tiimien välistä yhteistyötä. Valmennuksen tavoitteena vuonna 2017 on jatkaa laadukkaan valmennusjärjestelmän kehittämistä, joka palvelee lisenssiurheilijoita ja valmentajia sekä ohjaa lajin pariin haluavia uusia harrastajia.


 


Valmennuksen teemat vuodelle 2017

1) Valmennuksen laatu

2) Yhteistyö yli lajirajojen

3) Suunnitelmallisuus


Valmennusohjelma


Valmentajat


Leirit