Leirit


Suomen Fitnessurheilu ry järjestää laadukkaita valmennusleirejä urheiluopistoilla ja kuntosaleilla. Leirejä kehitetään ja uudistetaan, niin että sisältö on jokaisella leirillä hieman erilainen. Urheilija tai fitness-lajeista kiinnostunut, joka osallistuu kaikille leireille, tulee saamaan paljon laadukasta tietoa omasta lajistaan sekä fitness-urheiluun liittyvistä tekijöistä. Leirejä tullaan järjestämään urheiluopistoilla ja laadukkailla kuntosaleilla sekä Etelä- että Pohjois-Suomessa, jotta tavoitamme mahdollisimman monta kilpailijaa ja fitness-lajeista kiinnostunutta.


 


Fitness suurleirit ovat tarkoitettu kaikille fitness-lajien aloittelijoille, harrastajille ja kilpailijoille sekä valmentajille! Harjoittelu järjestetään tasoryhmittäin, joten olitpa sitten kokenut kilpailija tai aloittelija – saat todella arvokasta oppia fitness-lajien optimaalisesta harjoittelusta!


 


Maajoukkueelle ja Suomen edustusjoukkueelle järjestetään ryhmäytymis- ja sekä valmistautumisleiri ennen arvokilpailuja. Leirin tavoitteena on valmistaa urheilijaa kilpailuun ja kehittää joukkueen yhteishenkeä. Aiheita leirillä ovat muun muassa matkustuksen vaikutus kisavalmistautumiseen, kilpaileminen ulkomailla ja ruokailu ulkomailla.


 


Leirikalenteri 2017


Suomen Fitnessurheilu ry ei järjestä leirejä vuonna 2017. Suomen Fitnessurheilu ry suosittelee urheilijoita ja harrastajia hakeutumaan Suomen Fitnessurheilu ry:n virallisten tiimien järjestämille tiimipäiville ja koulutustilaisuuksiin. Tiimien yhteystiedot löydät täältä: http://suomenfitnessurheilu.fi/tiimit/luettelo/