Fit model


Fit model –kilpailu on tarkoitettu hyväkuntoisille naisille, jotka haluavat ensisijaisesti fitnessmalliksi. Fit Model -kilpailijan pitää kantaa itseään upeasti ja osata esiintyä hyvin. Kilpailussa ei ole pituusrajoja. Kilpailijan tulee olla kilpailuvuonna 18 vuotta täyttänyt.

Kilpailuvärit Pikavärien käyttö kilpailussa on kielletty. Pikaväreillä tarkoitetaan värejä, jotka levitetään iholle juuri ennen kilpailua ja jotka lähtevät iholta pois pyyhkäisyllä. Kilpailuvärien levittäminen kilpailupaikan lämmittely- tai muissa tiloissa on kielletty. Kilpailija, joka käyttää sääntöjen vastaisia pikavärejä voidaan sulkea pois kilpailusta tai jos värit alkavat valua häiritsevästi, kilpailijan sijoitusta voidaan pudottaa 1-3 sijalla. Päätuomari tiedottaa asiasta tuomaristoa. Jos kilpailija sotkee väreillä kilpailupaikkaa, hän joutuu vastuuseen aiheuttamistaan vahingoista. Iholle levitettäviä öljyjä ei saa käyttää.

Kierrokset Alkukilpailu – esikarsinta, asuna uimapuku (15 kilpailijaa jatkaa varsinaiseen kilpailuun) Alkukilpailu – vertailut, käännökset oikealle, asuna uimapuku Finaali (6 parasta) – I-kävely, käännökset oikealle, vertailut, asuna iltapuku Finaali (6 parasta) – T-kävely, käännökset oikealle, vertailut, asuna iltapuku.

Säännöt Kilpailun säännöt noudattavat kansainvälisen IFBB-järjestön sääntöjen mukaisesti. Arvioinnissa huomioidaan kilpailijan koko olemus, ensisijaista on kokonaisvaikutelma. Arviointiin vaikuttavat oleellisesti kasvot, hiukset, vartalon symmetria ja kunto, kehon linjat, ihon laatu sekä esiintyminen. Esiintymisessä oleellista on itsensä esittäminen mahdollisimman edustavasti, naisellisesti ja tyylikkäästi. Kilpailussa tavoitteena on upea kokonaisuus, jossa kauneus, hyvä kunto, itsevarmuus ja hohdokas esiintyminen kohtaavat.

Kevään kilpailuista valitaan Suomen edustaja Euroopan mestaruuskilpailuihin ja syksyn kilpailuista MM-kilpailuihin.
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa