The International Federation of Bodybuilding and Fitness (IFBB) on kansainvälinen fitness- ja kehonrakennuslajien urheilujärjestö, joka on perustettu vuonna 1946 Kanadassa. Siihen kuuluu 203 jäsenmaata ja täten se on yksi maailman suurimmista urheilujärjestöistä. IFBB noudattaa WADAn antidopingohjelmaa ja se kuuluu mm. myös SportAccordiin, joka on kattojärjestö olympia- ja ei-olympiaurheilulajiliitoille. IFBB on ainoa kehonrakennus- ja fitnesslajien järjestö, jossa tehdään WADA:n hyväksymiä dopingtestejä. IFBB on Suomen Fitnessurheilu ry:n kansainvälinen kattojärjestö.IFBB Academy on IFBB:n johtama koulutusorganisaatio, joka järjestää ja fitness- ja kehonrakennuslajeihin liittyvää koulutusta viidellä mantereella ja sen missiona on yhdistää ja kehittää tutkimustietoon perustuvia harjoitus- ja valmennusmenetelmiä maailmanlaajuisesti. IFBB Academyn koulutukset perustuvat tutkittuun tietoon ja koulutukset ovat tunnustettu usean arvostetun kansainvälisen koulutus- ja valmennusorganisaation toimesta. IFBB Nordic Academy vastaa pohjoismaisten fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajien, kilpailijoiden ja valmentajien koulutuksesta.

IFBB Nordic Academyn johtajaksi valittiin Ville Isola
Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnanjohtaja Ville Isola on saanut kansainväliseltä fitness- ja kehonrakennuslajien urheilujärjestöltä IFBB:ltä tehtävän perustaa ja johtaa IFBB Nordic Academya. IFBB Nordic Academy tarjoaa valmennus- ja koulutuspalveluita yksinoikeudella Islannin, Norjan, Ruotsin, Suomen, Tanskan ja Viron fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille, kilpailijoille ja valmentajille.

”Missiomme on yhtenäistää fitness- ja kehonrakennuslajien valmennusmenetelmiä sekä kehittää dopingvapaata ja tutkimustietoon perustuvaa valmennusta Pohjoismaissa. IFBB Nordic Academy tarjoaa tähän ainutlaatuisen tilaisuuden, sillä käytössämme on maailman parhaat asiantuntijat ympäri maailmaa”, kertoo Isola.

 

IFBB Nordic Academyn koulutukset toimivat täydennyskoulutuksina harrastajille, urheilijoille ja valmentajille


IFBB Nordic Academyn verkkokoulutukset avaavat fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille, urheilijoille ja valmentajille innostavan ja mielekkään tavan oppia terveyden edistämisestä ja kehonkoostumuksen muokkaamisesta sekä fitness-elämäntavan edistämisestä. Kaikki koulutukset ovat kansainvälisesti tunnustettuja ja suorituksesta saa aina kansainvälisen sertifikaatin.

Lue lisää IFBB Nordic Academystä täältä: https://www.ifbbacademynordic.com/

IFBB Nordic Academy tarjoaa ensimmäisenä koulutuksena Ravitsemuksen perusteet verkkokurssin.Tästä koulutuksesta saat ajantasaista ja tutkittuun tietoon perustuvaa tietoa ravitsemuksesta ja sen yksilökohtaisista vaikutuksista maailman parhailta fitness- ja kehonrakennuslajien asiantuntijoilta. Lue lisää Ravitsemuksen perusteet verkkokurssista täältä: https://education.ifbbacademynordic.fi/ifbb-nordic-academy-ravitsemuksen-perusteet

Kenelle kurssi sopii?
Fitness- ja kehonrakennuslajien harrastajille
Fitness- ja kehonrakennuslajien kilpailijoille
Fitness- ja kehonrakennuslajien valmentajille
Personal trainereille
Fysiikkavalmentajille
Liikunnanohjaajille
Kuntosaliharrastajille
Tavoitteellisille voimaharjoittelijoille
Painonpudotusta tai lihasmassan kasvua tavoitteleville
Kehonkoostumuksen optimoijille
Ravitsemuksesta kiinnostuneille

Koulutus sisältää 5 varsinaista moduulia, jotka sisältävät 11 kpl noin tunnin pituisia nauhoitettuja luentoja. Voit opiskella kurssin sisältöjä juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii, omassa tahdissasi. Jokaisen moduulin lopussa on yhteenveto-osuus, jossa oppimista tehostaa kertaavat kysymykset. Lisäksi kurssin lopussa suoritetaan verkkokoe sekä itsearviointi, joilla todennetaan osaaminen. Koulutuksesta saat kansainvälisen IFBB:n sertifikaatin.


IFBB Nordic Academy kokoaa pohjoismaalaiset valmentajat yhteenNordic Fitness Coach Forum on pohjoismaalaisille valmentajille suunnattu yhteinen suljettu yhteisö, foorumi, jossa valmentajat voivat verkostoitua ja jakaa kokemuksiaan ja osaamistaan. Foorumi käynnistyy 26.marraskuuta klo 10.00 Teams kokouksella.

Lue lisää: https://www.ifbbacademynordic.com/en/
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa