Tervetuloa Turku Fitness Classic-kilpailuun!
Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.

Päivitetty 27.5 klo 11.33 *lisätty ohjeet vapaapohjelman musiikin toimittamisesta, tarkennettu kilpailujen lauantain aikataulua

Kilpailijoiden rekisteröinti
Kilpailijoiden rekisteröinti pidetään perjantaina 11. kesäkuuta Kupittaan kaupunginosassa Turussa, Kupittaan Palloiluhallissa (Lemminkäisenkatu 32a, Turku) kello 17:00-20:00 välisenä aikana.
Pue kilpailuasu päällesi jo valmiiksi, jotta asutarkastus hoituu aikataulujen mukaisesti eikä tule ylimääräistä odottamista.
HUOM: lämmittelyalueelle eli parketille ei saa mennä ulkokengillä! Ota siis mukaasi sisäkengät. Parketille eli lämmittelyalueelle ei myöskään saa viedä kuin alle 5 kg kumipäällysteisiä käsipainoja, joten suosi kuminauhoja lämmittelyssä.

Kilpailupäivänä
Kilpailijat saapuvat kilpailupaikalle, Kupittaan Palloiluhallille porrastetulla aikataululla, joka näkyy tässä tiedotteessa. Backstage-alueelle ei pääse ennen aikatauluissa näkyvää aikaa. Jokaiselle sarjalle on varattu vähintään yksi (1) tunti lämmittelyalueella. Tämä koskee myös huoltajia.
Kupittaan Palloiluhallissa ei saa viettää ylimääräistä aikaa eli tulethan kilpailupaikalle aikataulun mukaisesti ja poistut heti välittömästi kilpailun jälkeen. Näin pystymme takaamaan kaikille turvallisen kilpailuympäristön.
Backstage eli lämmittelyalue on palloiluhallin kentällä, jonne ei saa mennä ulkokengät jalassa eli jos haluat käyttää kenkiä sisätiloissa, ota mukaan puhtaat sisäurheilukengät.

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15-20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

Huoltajasäännöt ja -kortit
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja kilpailijamäärän mukaan. Tiimin virallinen edustaja hakee huoltajakortit rekisteröitymishuoneesta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Huoltajakortit annetaan molemmille päiville yhdellä kertaa. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään.
Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.

Kilpailija- ja huoltajakortti
Kaulanauhallinen kilpailija- ja huoltajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija- tai huoltajakorttia. Kilpailija- ja huoltajakortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön.

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta.
Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikan saniteettitiloissa (vessoissa). Jos kilpailija sotkee lämmittelytiloja, hän on vastuussa henkilökohtaisesti aiheuttamistaan kustannuksista.

Finalistit
Jokaisen sarjan finalistit ilmoitetaan heti pisteenlaskun päätyttyä ja finalistien nimet ilmoitetaan lämmittelytilojen seinillä.

Vapaaohjelman musiikki

Niiden lajien kilpailijat, jotka suorittavat vapaaohjelman. Toimittakaa vapaaohjelmamusiikinne seuravasti:

1) lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected] Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon etunimi_sukunimi_kilpailu_laji_pituus/painosarja

Esimerkiksi ville_isola_fitnessclassic_classicbodybuilding_yli173.wav

Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]

Lauantai 12.6.
Kilpailu alkaa / kilpailijoiden tuloaika lämmittelytiloihin suluissa
12:00 (11:00) Men’s physique juniorit
12:20 (11:00) Wellness fitness juniorit & masters35 SM
12:50 (12:00) Bikini fitness juniorit SM
13:45 (13:00) Bikini fitness masters SM 35, 40, 45
14:15 (13:00) Women’s physique, Fitness, Fit model
15:00 (14:00) Classic Physique + juniorit & masters SM + wheelchair bodybuilding SM
15:30 (14:30) Classic Bodybuilding (+ juniorit), Classic bb masters SM40
16:30 (15:30) Body fitness

Sunnuntai 13.6.
Kilpailu alkaa / kilpailijoiden tuloaika lämmittelytiloihin suluissa
12:00 (11:00) Body fitness juniorit SM
12:20 (11:00) Body fitness masters SM 35, 40, 45
13:20 (12:00) Men’s physique + masters SM
14:00 (13:00) Wellness fitness
15:00 (14:00) Bikini fitnessVäripalvelu
Onsite Tanin Jan Tana -väripalveluun voit tulla sovittuun aikaan. Väripalvelu sijaitsee Kupittaan Palloiluhallin perällä ja sinne pääsee pääovista. Väripalveluun on hyvät opasteet.
Kun olet saanut värin, sinun tulee poistua Palloiluhallista välittömästi.


Turvallisuusohjeet kilpailijoille
Noudatamme THL:n, STM:n ja valtioneuvoston turvasuosituksia ja sen johdosta meidän on muutettava muutamaa asiaa kilpailijoiden normaalista protokollasta. Jokaisen pitää ymmärtää, että olemme nyt hyvin poikkeavissa olosuhteissa ja kilpailujen järjestäminen on sen takia teknisesti hyvin hankalaa, mutta ei mahdotonta.

Kilpailijoiden, huoltajien ja kaikkien toimitsijoiden täytyy olla täysin terveitä tullessaan kilpailu- ja rekisteröintipaikalle.

Toivomme, että tiimit ovat maltillisia ja käyttävät lämmittelytiloissa mahdollisimman vähän huoltajia. On erittäin tärkeää, että kaikki takatiloissa olevat henkilöt noudattavat toimihenkilöiden antamia ohjeita sekä turvamerkintöjä.

Rekisteröinti
Kun tulet rekisteröintiin, puhdista kätesi, jonota omaa vuoroasi maltilla ja muista pitää turvaväli.

Kilpailupaikalla
1. Muista 2 metrin turvavälit. Pidä mahdollisimman paljon etäisyyttä lämmittelytiloissa.
2. Muista pestä kätesi usein, käytä käsihuuhdetta ja jos yskit tai aivastat, käytä nenäliinaa tai käytä hihaasi.
3. Käytä rekisteröinnissä sekä kilpailupaikalla kasvomaskia. Noudata hyvää käsihygieniaa aina tullessasi kilpailupaikalle sekä toimiessasi siellä.
4. Kilpailupaikan lämmittelytiloihin otetaan vain rajallinen määrä ihmisiä kerrallaan aikataulujen mukaisesti. Huomioittehan siis, että takatiloihin tai Kupittaan Palloiluhalliin ole mahdollista ”tehdä leiriä” ja oleskella omaa sarjaa odottaen.
5. Kilpailupaikalla ja lavan takana lämmittelytiloissa on käsihuuhdetta, mutta voit myös ottaa oman käsihuuhteesi mukaan.
6. Kilpailijan tulee poistua välittömästi lämmittelytiloista, kun oma kilpailusuoritus on päättynyt.
7. Onnittelut ja muu juhlinta voivat odottaa lämmittelytilojen ulkopuolelle, jossa on mahdollista kokoontua säilyttäen turvavälit ja estämättä muiden kilpailijoiden pääsyä takatiloihin. Kaikkien tulee käyttäytyä vastuullisesti ja muut huomioiden, jotta kilpailut saadaan järjestettyä turvallisesti.
8. Kaikkien tulee huomioida, että tämä on hyvin poikkeuksellinen tilanne ja toivomme siinä suhteessa ymmärrystä ja vastuullisuutta kaikilta kilpailijoilta.

Hyvää ja turvallista kilpailua kaikille!

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa