TÄRKEÄÄ: ÄLÄ TULE KILPAILUUN, JOS SINULLA ON OIREITA, JOTKA VOISIVAT VIITATA KORONAVIRUSINFEKTIOON (esim. Hengitystieoireet, kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli, haju- tai makuaistin menetys)


REKISTERÖINTI PE 9.10 KLO 16.00-20.00

Rekisteröinti kilpailupaikalla Turun Messukeskuksessa halli A:ssa (Messukentänkatu 9-13, Turku) perjantaina 9. lokakuuta, kello 16:00-20:00 välisenä aikana. Kaikki kilpailijat, jotka kilpailevat Nordic Fitness Expossa Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailuissa tulee osallistua rekisteröintitilaisuuteen.

Laita kilpailuasu (kilpailukengät mukaan!) päällesi ennen rekisteröitymistä, koska rekisteröitymisen yhteydessä on myös asutarkistus.Jos kilpailet masters -sarjassa, valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, henkilökortti tai passi) mahdollisen MM-kilpailun edustuspaikan vuoksi.Jonottaessa rekisteröintiin tulee muistaa 1 metrin turvaetäisyys muihin! Älä ota rekisteröintiin ylimääräisiä henkilöitä mukaan, sillä tämä vain hidastuttaa ja vaikeuttaa prosessia. Kannustajat ja muut fanit voivat odottaa sinua kilpailupaikan ulkopuolella rekisteröinnissä. Tämäkin on hyvä yleisen turvallisuuden kannalta!

KÄYTÄ KASVOSUOJAINTA
Kasvosuojain on tehokas ei-lääkinnällinen tapa, jolla jokainen voi osallistua koronaepidemian lieventämiseen. Suosittelemme painokkaasti maskin käyttöä. Jaamme kaikille ilmaisen kertakäyttömaskin rekisteröintiin saapuessa.

VAPAAOHJELMAN MUSIIKKI
Niiden lajien kilpailijat, jotka suorittavat vapaaohjelman. Toimittakaa vapaaohjelmamusiikinne seuravasti:


1) lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected] Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.

Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon etunimi_sukunimi_kilpailu_laji_pituus/painosarja

Esimerkiksi ville_isola_smkilpailu_classicbodybuilding_yli173.wav

Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]


KILPAILUPAIKAN TAKATILOIHIN 60 MIN ENNEN OMAN KILPAILUN ALKUA

Kilpailijat saavat tulla takahuoneeseen aikaisintaan yhtä tuntia (1h) ennen heidän oman kilpailunsa alkua. Kun oma kilpailu on ohi, takatiloihin ei saa jäädä odottelemaan ja viettämään aikaa. Tämä on tärkeä viruksen leviämistä rajoittava toimenpide.Kilpailijoiden tulee olla valmiina ajoissa numerojärjestyksessä, koska tuomarit ohjaavat kilpailijat järjestykseen ennen lavalle menoa. Kilpailijat eivät saa lämmitellä lihaksiaan heidän ollessa numerojärjestyksessä lavan takana odottelemassa lavalle nousua. Huoltajien tulee poistua paikalta tuomareiden käskystä. Olethan ajoissa ja noudathan tarkasti aikatauluja, sillä jos kilpailija myöhästyy kilpailusta eikä hän ilmesty paikalle, hänet suljetaan pois kilpailusta. Kilpailua ei aloiteta aikaisemmin kuin mitä se on ilmoitettu.


Kilpailunumerot

Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15-20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.Huoltajasäännöt ja -kortit Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja tiimin kilpailijasuoritteiden määrän mukaisesti. Tiimin virallinen edustaja hakee huoltajakortit rekisteröitymistilasta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään. Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.


Kilpailija- ja huoltajakortti

Kaulanauhallinen kilpailija- ja huoltajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija- tai huoltajakorttia. Kilpailija- ja huoltajakortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön.Viralliset valmentajatJokainen valmentaja noutaa valmentajakorttinsa rekisteröintitilaisuudesta perjantaina tai hänen valtuuttama kilpailija. Virallinen valmentaja -status oikeuttaa vapaapääsyyn kilpailuihin. Vapaalipun kilpailuihin voi noutaa info- ja lipunmyyntipisteestä todistamalla oma henkilöllisyytensä. Valmentajakortti on henkilökohtainen ja sen saa ainoastaan Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja.

Kielletyt värit
Suomen Fitnessurheilu ry. on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta. Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikalla saniteettitiloissa. Kilpailija on vastuussa henkilökohtaisesti väriaineiden aiheuttamista kustannuksista.

OTA HUOMIOON
Kilpailupäivä on monille kilpailijoille pitkä. Kilpailupaikan takatiloissa ei voi viettää aikaa.

MM-kilpailut
Yleisen sarjan ja masters-ikäluokan MM-kilpailut järjestetään Espanjassa, Santa Susannassa 5.-9.11.2020. Fit Model -lajin MM-kilpailut järjestetään Latviassa 17.–19.10.2020 sekä junioreiden MM-kilpailut 23.–26.10 Romaniassa. Yleisen ja juniorisarjojen voittajat saavat itselleen mm-edustuspaikan, sekä NFE:n yhteyteen siirretystä masters SM -kilpailusta edustusoikeuden IFBB:n masters MM -kilpailuun saa kunkin sarjan kolme (3) parasta kilpailijaa. Tällä hetkellä Espanja, Latvia ja Romania ovat THL:n liikennevalomallissa punaisia maita, joka tarkoittaa sitä, että palattuaan Suomeen, henkilön on jäätävä 14 vuorokauden omaehtoiseen karanteeniin. Nämä ovat siis korkean riskin maita. Suomen kansalaisten ja Suomessa asuvien henkilöiden tulee välttää tarpeetonta matkustamista ulkomaille.

MM-kisajoukkueiden lähettämisestä Suomen Fitnessurheilu ry:n hallitus tekee lopullisen päätöksen ke 14.10 mennessä, sen hetkisen Olympiakomitean ohjeistuksen ja maailman tilanteen mukaisesti.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa