Turvallisuusohjeet kilpailijoille


Noudatamme THL:n, STM:n, valtioneuvoston ja Suomen Olympiakomitean turvasuosituksia.

Kilpailijoiden, huoltajien ja kaikkien toimitsijoiden täytyy olla täysin terveitä tullessaan kilpailu- ja rekisteröintipaikalle.

Toivomme, että tiimit ovat maltillisia ja käyttävät lämmittelytiloissa mahdollisimman vähän huoltajia. On erittäin tärkeää, että kaikki takatiloissa olevat henkilöt noudattavat toimihenkilöiden antamia ohjeita sekä turvamerkintöjä.

Rekisteröinti
Kun tulet rekisteröintiin puhdista kätesi, jonota omaa vuoroasi maltilla ja muista pitää turvaväli.

Kilpailupaikalla
1. Muista turvavälit. Pidä mahdollisimman paljon etäisyyttä lämmittelytiloissa.
2.  Muista pestä kätesi usein, käytä käsihuuhdetta ja jos yskit tai aivastat, käytä nenäliinaa tai käytä hihaasi.
3. Käytä rekisteröinnissä sekä kilpailupaikalla kasvomaskia. Noudata hyvää käsihygieniaa aina tullessasi kilpailupaikalle sekä toimiessasi siellä.
4. Kilpailupaikan lämmittelytiloihin otetaan vain rajallinen määrä ihmisiä kerrallaan ja kilpailijat voivat tulla lämmittelytiloihin aikaistaan 30 minuuttia ennen omaa kilpailuaan. Huomioittehan siis, että takatiloihin ole mahdollista ”tehdä leiriä” ja oleskella omaa sarjaa odottaen.
5. Kilpailupaikalla ja lavan takana lämmittelytiloissa on käsihuuhdetta, mutta voit myös ottaa oman käsihuuhteesi mukaan.
6. Kilpailijan pitää poistua välittömästi lämmittelytiloista, kun oma kilpailusuoritus on päättynyt.
7. Onnittelut ja muu juhlinta voivat odottaa lämmittelytilojen ulkopuolelle, jossa on mahdollista kokoontua säilyttäen turvavälit ja estämättä muiden kilpailijoiden pääsyä takatiloihin. Kaikkien tulee käyttäytyä vastuullisesti ja muut huomioiden, jotta kilpailut saadaan järjestettyä turvallisesti.
8. Kaikkien tulee huomioida, että tämä on hyvin poikkeuksellinen tilanne ja toivomme siinä suhteessa ymmärrystä ja vastuullisuutta kaikilta kilpailijoilta.   


Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa