Syksyn 2021 MM-karsinta
Masters -kilpailijoille yleisen sarjan SM-kilpailu toimii MM-karsintana. Edustusoikeuden MM-kilpailuun saa kussakin kilpailusarjassa 3 parasta masters -kilpailijaa / ikäluokka. MM-edustusoikeuden saaminen kuitenkin edellyttää, että kilpailija sijoittuu sarjassaan 15 parhaan joukkoon. Lisäksi MM-edustusoikeus on suoraan niillä masters-kilpailijoilla, jotka sijoittuivat kevään 2021 masters EM-kilpailussa sarjassaan kolmen parhaan joukkoon.


Nordic Fitness Expossa on juniorisarjat ainoastaan Pohjoismaiden mestaruuskilpailussa, joka toimii juniorien MM-karsintana. Paras suomalainen kilpailija kustakin PM-kilpailun juniorisarjasta pääsee MM-kilpailuun.


Yleisten sarjojen SM-kilpailu on samalla yleisten sarjojen MM-karsintakilpailu. Jokaisen sarjan SM-voittaja valitaan MM-joukkueeseen. Jos kilpailijoita on yhdessä sarjassa tai lajin kaikki sarjat mukaan lukien kuusi tai alle kuusi, voi Suomen Fitnessurheilu ry:n hallitus ratkaista kilpailijoiden tason perusteella MM-kilpailuun lähettämisen, arvokilpailujen tasokriteerien mukaisesti.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa