Kevään varma merkki, Fitness Classic -kilpailu järjestetään tänä vuonna Vantaalla huhtikuun 1. viikonloppu eli 1.-2.4.2023. Tästä tiedotteesta löydät kilpailijaohjeen viikonloppua varten sekä liitteenä kierrosjärjestyksen. Huomaathan, että kierrosjärjestys on vasta alustava, ja lopullinen kierrosjärjestys voidaan laatia vasta rekisteröintitilaisuuden jälkeen, kun sarjakohtainen kilpailijamäärä on varmistunut.

Mikäli sinulla on kysyttävää tai huomautettavaa, lähetäthän sähköpostia osoitteeseen [email protected].

Ohjeet urheilijoille Fitness Classic Vantaa 2023-kilpailussa
Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.

Rekisteröinti
Fitness Classic Vantaa-kilpailujen rekisteröinti järjestetään perjantaina 31. maaliskuuta Vantaan Energia-areenalla, osoite Rajatorpantie 23, Vantaa.

Rekisteröinti on pakollinen kaikille kilpailijoille. Rekisteröitymisen voi käydä tekemässä rekisteröintipaikassa 16:00-20:00 välisenä aikana. Puethan kilpailuasun päällesi jo valmiiksi, jotta asutarkastus hoituu aikataulujen mukaisesti eikä tule ylimääräistä odottamista.

Kilpailupäivänä urheilijoiden, valmentajien ja tiimien virallisten huoltajien on pidettävä kaulanauhallista tunnistekorttia.

Kilpailunumeroita ei jaeta rekisteröintitilaisuudessa, vaan ne jaetaan kilpailijoille noin 15–20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja kilpailijamäärän mukaan. Tiimin virallinen edustaja hakee huoltajakortit rekisteröitymishuoneesta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Huoltajakortit annetaan molemmille päiville yhdellä kertaa. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään. Jos kilpailija haluaa itselleen henkilökohtaisen huoltajan (mikäli tiimien huoltajakortit on jo jaettu), huoltajan tulee ostaa huoltajakortti rekisteröintitilaisuudesta perjantaina. Huoltajakortin hinta on 50,00 €, ainoastaan korttimaksu. Huoltajakortin voi ostaa vain rekisteröintitilaisuudesta.

Pääsyliput katsomoon
Fitness Classic Vantaa -kilpailun katsomoon pääsee ainoastaan pääsylippurannekkeella.

Kilpailussa kilpailevat urheilijat ja valmentajat, joilla on voimassa oleva valmentajalisenssi, voivat noutaa henkilökohtaisesti pääsylippurannekkeen kilpailupäivänä pääsisäänkäynnin vieressä olevasta lipunmyyntipisteestä. Lippuranneke on henkilökohtainen, ja sen väärinkäyttö johtaa pääsylipun pidättämiseen.

Kilpailjat pääsevät lämmittelytiloihin kaulanauhallisella tunnistekortilla. Kilpailijan on siten syytä miettiä, kannattaako ranneke hakea ennen vai vasta oman kilpailusuorituksensa jälkeen, sillä ranneke ei lavalla näytä välttämättä esteettiseltä ja rannekkeita annetaan vain yksi (1) kilpailupäivää kohden. Esim. jos oma kilpailusi on aamulla ja haluat katsomoon iltapäiväksi, ranneke kannattaa hakea oman kilpailusuorituksesi jälkeen.

Pääsylippuja katsomoon voi ostaa ennakkoon Ticketmasterista osoitteesta: https://www.ticketmaster.fi/artist/2023-fitness-classic-vantaa-lippuja/958178

Takatilat
Huoltaja tai valmentaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa. Kaulanauhallinen kilpailija- huoltaja-, tai virallinen valmentajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla ja toimitsijoilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija-, huoltaja- tai valmentajakorttia. Kilpailija- ja valmentajakortit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa antaa muiden käyttöön.

Väripalvelu
Onsite Tanin Jan Tana -väripalveluun voit tulla sovittuun aikaan. Väripalvelu sijaitsee lavan lämmittelytiloissa. Tilaa väripalvelu: onsitetan.com/book-here/

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta. Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikan saniteettitiloissa (vessoissa). Jos kilpailija sotkee lämmittelytiloja, hän on vastuussa henkilökohtaisesti aiheuttamistaan kustannuksista.

Finalistit
Jokaisen sarjan finalistit ilmoitetaan heti pisteenlaskun päätyttyä ja finalistien nimet ilmoitetaan lämmittelytilojen seinillä.

Vapaaohjelman musiikki
Niiden lajien kilpailijat, jotka suorittavat vapaaohjelman. Toimittakaa vapaaohjelmamusiikkinne seuraavasti:

1) Lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected]
2) Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
3) Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon etunimi_sukunimi_kilpailu_laji_pituus/painosarja
Esimerkiksi ville_isola_fitnessclassic_classicbodybuilding_yli173.wav
4) Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]

Nähdään Vantaalla – hyvää kilpailua kaikille!

Lataa alustava kierrosjärjestys:  Running order_fitness classic vantaa

 
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa