Rekisteröinti- ja kilpailupäivän ohjeet urheilijoille koskien Kotka Fitness Cup 2021 ja Fitness SM ja PM 2021

Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.

Rekisteröinti Kotkassa
Kotka Fitness Cupin rekisteröinti järjestetään perjantaina 24. syyskuuta kello 16:00-19:00 välisenä aikana. Rekisteröinti on pakollinen kaikille kilpailijoille, jotka kilpailevat lauantaina varsinaisessa Kotka Fitness Cup – kilpailussa. Rekisteröintiin tullessasi puethan kilpailuasun päällesi jo valmiiksi, jotta asutarkastus hoituu aikataulujen mukaisesti eikä tule ylimääräistä odottamista. Kilpailupäivänä urheilijat ja huoltajat saapuvat kilpailupaikalle, Stevco Areenasta alakerran sisäänkäynnistä pitäen yllä kaulanauhallista tunnistekorttia. Backstage-alueelle pääsee noin tuntia ennen kilpailun ilmoitettua aloittamisaikaa. Tämä koskee myös huoltajia ja valmentajia. Kilpailupaikalla eli Steveco Areenalla saa oleskella ainoastaan kilpailojoille varatulle odottelualueella.

Harjoituskilpailut Kotkassa
Harjoituskilpailuun osallistuvat ilmoittautuvat lauantaina yksi (1) tunti ennen oman lajin alkua pukuhuoneiden käytävällä.

Harjoittelukilpailussa voi olla lavalla kilpailusääntöjen mukaisessa asussa tai erikseen seuraavanlaisessa asussa:

Naisten sarjat
Mustat vartalonmukaiset mustat trikoot/thightsit, jotka voivat olla pitkät tai puolipitkät. Ylävartalon asuna vartalonmukainen musta sporttitoppi. Kengät korkokengät, ei urheilujalkineita. Women’s physiquessa ei kenkiä.

Miesten sarjat
Mustat kokotrikoohousut, ei kenkiä.

Rekisteröinti NFE:ssä (SM ja PM)
Nordic Fitness Expon kilpailujen rekisteröinti (SM- ja PM-kilpailut) järjestetään perjantaina 15. lokakuuta Lahden Messukeskuksen kongressitiloissa (pohjakerros, sisäänkäynti hallin sivulta), osoite Salpausselänkatu 7, Lahti. Rekisteröinti on pakollinen kaikille ja se järjestetään kello 16:00-20:00 välisenä aikana. Puethan kilpailuasun päällesi jo valmiiksi, jotta asutarkastus hoituu aikataulujen mukaisesti eikä tule ylimääräistä odottamista. Kilpailupäivänä urheilijat, valmentajat ja huoltajat saapuvat kilpailupaikalle, Lahden Messukeskukseen pääsisäänkäynnistä pitäen yllä kaulanauhallista tunnistekorttia. Backstage-alueelle pääsee noin tuntia ennen kilpailun ilmoitettua aloittamisaikaa. Tämä koskee myös huoltajia ja valmentajia. Nordic Fitness Expossa ja messualueella ei saa istua tai maata lattioilla kilpailua odottamassa. Messuilla saa oleskella, seurata ohjelmaa ja tutustua näytteilleasettajien messuosastoihin.

Yleisohjeet kaikkiin syksyn kilpailuihin
Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15–20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle. Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja kilpailijamäärän mukaan. Tiimin virallinen edustaja hakee huoltajakortit rekisteröitymishuoneesta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Huoltajakortit annetaan molemmille päiville yhdellä kertaa. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään.

Takatilat
Huoltaja tai valmentaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.Kaulanauhallinen kilpailija- huoltaja-, tai valmentajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla ja toimitsijoilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija-, huoltaja- tai valmentajakorttia. Kilpailija-, huoltaja-, ja valmentajakortit ovat
henkilökohtaisia, eikä niitä saa antaa muiden käyttöön.

Väripalvelu
Onsite Tanin Jan Tana -väripalveluun voit tulla sovittuun aikaan. Väripalvelu sijaitsee Lahden Messukeskuksen kongressitiloissa eli samassa paikassa, jossa rekisteröinti pidetään. Väripalveluun on hyvät opasteet backstagella.
Kotka Fitness Cupin väripalveluun on selvät opasteet kilpailupaikalla.

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta.
Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikan saniteettitiloissa (vessoissa). Jos kilpailija sotkee lämmittelytiloja, hän on vastuussa henkilökohtaisesti aiheuttamistaan kustannuksista.

Finalistit
Jokaisen sarjan finalistit ilmoitetaan heti pisteenlaskun päätyttyä ja finalistien nimet ilmoitetaan lämmittelytilojen seinillä.

Vapaaohjelman musiikki
Niiden lajien kilpailijat, jotka suorittavat vapaaohjelman. Toimittakaa vapaaohjelmamusiikkinne seuraavasti:
1) Lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected]
2) Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
3) Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon etunimi_sukunimi_kilpailu_laji_pituus/painosarja
Esimerkiksi ville_isola_fitnessclassic_classicbodybuilding_yli173.wav
4) Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]

Liput
Mikäli haluat katsoa kilpailuja Kotkassa Fitness Cup:issa tai Nordic Fitness Expossa sinun tulee ostaa lippu katsomoon. Osta Ticketmasterista!

Turvallisuusohjeet kilpailijoille
Noudatamme THL:n, STM:n ja valtioneuvoston turvasuosituksia ja sen johdosta meidän on muutettava muutamaa asiaa kilpailijoiden normaalista protokollasta. Jokaisen pitää ymmärtää, että olemme vielä poikkeavissa olosuhteissa ja kilpailujen järjestäminen on sen takia teknisesti hankalaa, mutta ei mahdotonta.
Kilpailijoiden huoltajien ja kaikkien toimitsijoiden täytyy olla täysin terveitä tullessaan kilpailu- ja rekisteröintipaikalle.
Toivomme, että tiimit ovat maltillisia ja käyttävät lämmittelytiloissa mahdollisimman vähän huoltajia. On erittäin tärkeää, että kaikki takatiloissa olevat henkilöt noudattavat toimihenkilöiden antamia ohjeita sekä turvamerkintöjä.

Rekisteröinti
Kun tulet rekisteröintiin, puhdista kätesi, jonota omaa vuoroasi maltilla ja muista pitää turvaväli.

Running orderit
Lataa tästä itsellesi Kotka Fitness Cupin ja Fitness SM sekä PM-kilpailujen Running orderit
2021 Kotka Fitness Cup running order

2021 Fitness SM running order

NORDIC CHAMPIONSHIPS running order

Kilpailupaikalla
1. Pidä mahdollisimman paljon etäisyyttä lämmittelytiloissa.
2. Muista pestä kätesi usein, käytä käsihuuhdetta ja jos yskit tai aivastat, käytä nenäliinaa tai käytä hihaasi.
3. Käytä rekisteröinnissä sekä kilpailupaikalla kasvomaskia. Noudata hyvää käsihygieniaa aina tullessasi kilpailupaikalle sekä toimiessasi siellä.
4. Kilpailupaikan lämmittelytiloihin otetaan vain rajallinen määrä ihmisiä kerrallaan aikataulujen mukaisesti. Huomioittehan siis, ettei takatiloihin, Kotka Fitness Cupin urheiluhalliin tai Nordic Fitness Expon messualueelle ole mahdollista ”tehdä leiriä” ja oleskella omaa sarjaa odottaen.
5. Kilpailupaikalla ja lavan takana lämmittelytiloissa on käsihuuhdetta, mutta voit myös ottaa oman käsihuuhteesi mukaan.
6. Kilpailijan tulee poistua välittömästi lämmittelytiloista, kun oma kilpailusuoritus on päättynyt.
7. Onnittelut ja muu juhlinta voivat odottaa lämmittelytilojen ulkopuolelle, jossa on mahdollista kokoontua säilyttäen maltilliset turvavälit ja estämättä muiden kilpailijoiden pääsyä takatiloihin. Kaikkien tulee käyttäytyä vastuullisesti ja muut huomioiden, jotta kilpailut saadaan järjestettyä turvallisesti.
8. Kaikkien tulee huomioida, että elämme vielä poikkeuksellista aikaa ja toivomme siinä suhteessa ymmärrystä ja vastuullisuutta kaikilta kilpailijoilta.

Hyvää ja turvallista kilpailua kaikille!

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa