Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimit


Jokaisen fitnessurheilijan on edustettava virallista Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimiä kilpaillessaan IFBB:n ja Suomen Fitnessurheilu ry:n fitness- ja kehonrakennuskilpailuissa. Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimit ovat nykyaikaisia seuroja ja yhteisöjä, jotka ovat  osa suomalaista fitnessurheilua. Tiimit ovat sitoutuneet urheiluyhteisöjen Reilun Pelin -periaatteisiin sekä Vastuulliseen valmentamiseen. Tiimit järjestävät fitnessurheilun leirejä, tapahtumia, tiimipäiviä ja workshoppeja sekä vastaavat fitnessurheilijoiden valmentamisesta sekä huollosta fitnessurheilun kilpailutapahtumissa. Lisäksi tiimit järjestävät monipuolisesti erilaisia nykyaikaisia digitaalisia liikunta- ja valmennuspalveluita kaiken ikäisille ja kuntoisille!

Perinteinen suomalainen urheilun seuratoiminta on kokenut merkittäviä muutoksia viime vuosina. Markkinoistuminen, yksilöllistyminen, digitalisaatio ja yhteisöllisyyden murros näkyvät vahvasti suomalaisen liikunnan ja urheilun kentällä. Urheiluseurassa liikkuminen on vähentynyt ja yhä enemmän yksityisten yritysten tuottamia liikuntapalveluita ostetaan. Suomessa noin 900 yritystä tarjoaa erilaisia PT-palveluita, mutta personal training -ohjaajan työ ei ole säännelty ammatti, joten jokainen palvelun tarjoaja voi antaa sille oman sisältönsä. Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimit eroavat normaalista PT-palveluita tuottavista yrityksistä siten, että he ovat erikoistuneet ja kouluttautuneet fitnessurheilun toteuttamiseen ja valmennukseen kansainvälisellä tasolla.

Tule sinäkin osaksi Suomalaista fitnessurheilua! Ota yhteyttä paikalliseen tiimiisi!
Suomesta löytyy noin 80 virallista Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimiä!

Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimien toiminta on säänneltyä, sillä tiimin vastuuvalmentajan on suoritettava I-tason fitnessvalmentajakoulutus, sitouduttava Suomen Fitnessurheilun yleisiin sääntöihin ja sitouduttava kehittämään toimintaansa sekä osallistuttava SFU:n järjestämään info-tilaisuuteen vuosittain.

Valmentajien ja tiimien info-tilaisuudet vuonna 2022:
Ke 13.4.2022 klo 18.00-19.30 Teams-kokous
La 16.7.2022 klo 09.00-15.00 Liikuntakeskus Pajulahti
Ke 7.9.2022 klo 18.00-19.30 Teams-kokous

Viralliset tiimit saavat kutsun em. tilaisuuksiin sähköpostilla.
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa