Kilpailuun ilmoittautuminen


Syksyn kilpailuihin otetaan ilmoittautumisia vastaan kesäkuun 1. päivä lähtien ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 30. päivä kesäkuuta.

HUOMIO: Osanottajalistoja päivitetään vasta 15. kesäkuuta jälkeen, joten älä ilmoittaudu kahteen kertaan, vaan tarkista ensin em. päivämäärän jälkeen, onko nimesi oikeilla listoilla. 15. kesäkuuta jälkeen päivitys tapahtuu manuaalisesti noin noin parin vuorokauden välein.

Ilmoita kaikki kilpailusi YHDELLÄ lomakkeella. Kiitos. Ennen ilmoittautumista, tarkista kilpailukalenterista kunkin kilpailun lajit ja sarjat.

Voit myös ilmoittautua syksyn kansainvälisiin kilpailuihin tällä lomakkeella. Kansainvälisiin kilpailuihin tulee ilmoittautua 30 päivää ennen kilpailua. KV-kilpailuun ilmoittautuessa tulee antaa kilpailun nimi ja ajankohta.

OHJEET:
Täytä kaikki kentät, jotta lomake lähtee. Laita “x” sen viestikentän kohtaan, jos ilmoittautumisesi ei vaadi kaikkien kenttien täyttöä.
– Voit ilmoittaa kilpailevasi kahdessa sarjassa, esimerkiksi:
yleinen + juniorit TAI yleinen + masters tai kahdessa kilpailussa Kotka Fitness Cup, harjoituskilpailu, SM ja PM.
– Katso kilpailusarjat kilpailukalenterista.

Mikäli ilmoittautumisessa on kysyttävää, ota yhteyttä lähetä sähköposti: [email protected]Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa