Tiimien tehtävät


Jokaisen kilpailijan on kuuluttava Suomen Fitnessurheilu ry:n alaiseen tiimiin, jonka nimissä kilpailu tapahtuu. Tiimi voi olla yritys (esimerkiksi kuntosali tai lisäravinnealan yritys) tai rekisteröity yhdistys. Tiimin nimi esiintyy kilpailijan nimen yhteydessä virallisissa osanottajaluetteloissa, kilpailun kuulutuksissa ja virallisissa tuloksissa, jotka toimitetaan mediaan.

1 Tiimin jäsenet
1) Jokaisessa tiimissä pitää olla vähintään kaksi (2) voimassa olevan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssin lunastanutta kilpailijaa.
2) Tiimin vastaavan / team managerin pitää tuntea nimissään kilpailevat urheilijat ja heidän huoltajat, jotta kilpailupaikalla ei tule mitään ongelmia mm. huoltajakorttien suhteen.
3) Tiimin täytyy pitää kirjaa kilpailijoistaan ja järjestää heille kilpailuihin toimiva huoltajapalvelu. Tiimi pitää myös huolen, että huoltajien ja kilpailijoiden yhteistyö toimii kilpailuissa.

2 Doping
1) Tiimi hyväksyy, että mahdollisissa dopingtapauksissa sille voidaan antaa huomautus, varoitus tai se voidaan sulkea kilpailutoiminnan ulkopuolelle, jos joku sen kilpailijoista antaa positiivisen dopingnäytteen tai se sallii tiimin jäsenien dopingin käytön.
2) Suomen Fitnessurheilu ry:llä on oikeus olla hyväksymättä tiimiä mukaan toimintaansa, mikäli sille on huomautettu, varoitettu tai se on suljettu pois kilpailutoiminnasta.
3) Jos tiimiä edustanut urheilija antaa positiivisen doping-näytteen myös tiimin nimi annetaan julkisuuteen.

3 Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimisäännöt
1) Tiimi on velvollinen pitämään huolta, että sen kilpailijat toimivat Suomen Fitnessurheilu ry:n ja IFBB:n sääntöjen mukaisesti.
2) Tiimi voidaan erottaa Suomen Fitnessurheilu ry:n toiminnasta mikäli sitä edustava taho (tiimi itse tai sitä edustava kilpailija) toimii Suomen Fitnessurheilu ry:n periaatteita vastaan tai kilpailee muiden fitnessalanliittojen kilpailuissa.
3) Tiimin jäsenenä tai sen toiminnassa ei saa olla muiden kehonrakennus- ja fitnessliittojen tai -järjestöjen kilpailijoita tai toimitsijoita.
4) Suomen Fitnessurheilu ry:n virallisen tiimin on osallistuttava vähintään yhteen SFU:n järjestämään koulutustilaisuuteen kalenterivuoden aikana. Näitä koulutustilaisuuksia järjestetään vähintään kaksi vuodessa, alkuvuonna ja loppukesästä.

4 Huoltajat
Tiimeille annetaan kilpailijamäärän mukaan huoltajakortteja yhteen kilpailuun / kilpailupäivään seuraavasti:
1-3 kilpailijaa – 1 huoltajakortti
4-6 kilpailijaa – 2 huoltajakorttia
7-10 kilpailijaa – 4 huoltajakorttia
11-15 kilpailijaa – 6 huoltajakorttia
15-20 kilpailijaa – 10 huoltajakorttia
20-30 kilpailijaa – 15 huoltajakorttia
Yli 30 kilpailijaa – 20 huoltajakorttia
HUOM: Huoltajakortin voi luovuttaa toiselle samaa tiimiä edustavalle huoltajalle. Lavan takana ei saa olla kuin yllä mainittu maksimimäärä huoltajia.

5 Huoltajasäännöt
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja kilpailijamäärän mukaan. Huoltajakortit hakee rekisteröitymishuoneesta tiimin virallinen edustaja, joka kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Huoltajakortit annetaan molemmille päiville yhdellä kertaa.

Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa