Tiimin liittyminen Suomen Fitnessurheilu ry:n toimintaan


Jokaisella virallisella Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimillä on oltava voimassa oleva tiimisopimus, tiimimaksu maksettu sekä tiimin perustiedot ilmoitettu.

Uudet tiimit allekirjoittavat tiimisopimuksen sekä täyttävät perustietolomakkeen osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/tiimienperustietolomake. Tiimisopimus tulee lähettää skannattuna osoitteeseen: [email protected].

Vuosittain tiimit maksavat tiimimaksun 250 € sekä täyttävät tiimin perustietolomakkeen. (katso lisää Tiimimaksu)

Tiimin rekisteröinti
1) Tiimi voi olla yritys tai rekisteröity yhdistys.
2) Tiimin nimi esiintyy kilpailijan nimen yhteydessä virallisissa osanottajaluetteloissa, kilpailun kuulutuksissa ja virallisissa tuloksissa, jotka toimitetaan mediaan. Jos nimi on pitkä ja/tai kaksiosainen, sitä voidaan käytännön syistä lyhentää, koska tuloksissa ei ole mahdollista käyttää rajatonta määrää merkkejä, koska se riippuu myös kilpailijan etu- ja sukunimen pituudesta. Suomen Fitnessurheilu ry. voi hylätä liian pitkän nimen ja ehdottaa siitä lyhyempää versiota.
3) Tiimin nimessä tulee olla nimike ”team” tai ”tiimi”. Tiimin nimessä ei saa olla Finland-, Finnish, Suomen- tai Suomi-sanoja.
4) Suomen Fitnessurheilu ry. voi olla hyväksymättä tiimin nimeä, mikäli nimi ei erotu riittävästi jo rekisteriin merkityistä tai se on harhaanjohtava tai hyväntavan vastainen.
5) Tiimi on velvollinen ilmoittamaan omat perustietonsa Suomen Fitnessurheilu ry:lle erillisellä tiimien perustietolomakekyselyllä. Perustietolomake täytetään osoitteessa: https://fi.surveymonkey.com/r/tiimienperustietolomake
6) Tiimisopimus on allekirjoitettava ja lähetettävä Suomen Fitnessurheilu ry:lle osoitteeseen [email protected]. Tiimisopimus on voimassa toistaiseksi. Kun tiimin vastuuhenkilöt vaihtuvat tai tiimin nimi vaihtuu, on tiimisopimus uusittava.
7) Tiimin vastuuhenkilön tai -valmentajan on osallistuttava vähintään kerran vuodessa SFU:n järjestämään valmentajien ja tiimien info-tilaisuuteen. Info-tilaisuuden ajankohdat näet osoitteesta https://suomenfitnessurheilu.fi/tiimit/
8) Tiimillä on oltava yksi vastuuvalmentaja, joka on suorittanut I-tason fitnessvalmentajakoulutuksen. Muussa tapauksessa urheilija ei voi edustaa ko. tiimiä SFU:n tai IFBB:n alaisissa kilpailuissa.

Tiimisopimus 2022
Tiimin perustietolomake
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa