Suomen markkinoille viime vuonna rynnistänyt ja räjähdysmäisesti kasvanut treeni- ja vapaa-ajan vaatteiden kärkiaseman Suomessa vallannut vaatemerkki Bulkkinen on tehnyt Suomen Fitnessurheilu ry:n kanssa pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen.

Yhteistyösopimus mahdollistaa aiempaan tapaan arvokisoihin lähteville sarjan voittajille veloituksettomat Bulkkisen SFU:lle suunnittelemat edustusasut. Bulkkinen toimittaa myös edustusasut kilpailijoille, jotka lunastavat omakustanteisen osallistumisoikeuden EM- ja MM-kilpailuihin. Ensimmäinen Bulkkisen pukema joukkue lähtee matkalle toukokuussa Euroopan mestaruuskilpailuihin Santa Susannaan.

EM-kilpailuun valituille ja siihen osallistumisoikeuden saaneille tullaan lähettämään suoraan tarkemmat ohjeet edustusasun lunastuksesta välittömästi Vantaan Fitness Classicin tulosten selviämisen jälkeen. Lisäksi joukkueella on mahdollista ostaa Bulkkisen muita tuotteita samassa yhteydessä SFU:n sopimushintaan.

Suomen Fitnessurheilu ry:n ja Bulkkisen yhteistyö tulee sisältämään maajoukkueasujen toimittamisen lisäksi myös vuoden aikana kohdennettuja lisäetuja kaikille SFU:n lisenssikilpailijoille ja toimijoille.

Myös tiimiasut!
Bulkkiselta saa myös räätälöityjä tiimiasuja, joihin painatetaan tiimien logot ja tarvittavat sponsorien tuotemerkit.
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa