Fitness kuuluu kaikille!


Fitnessurheilu on yksi nopeiten kasvavista urheilulajeista Suomessa. Fitnessurheilu on yksi doping-testatuimmista yksilölajeista Suomessa.

Fitnessurheilu parhaimmillaan opettaa fanilleen, harrastajilleen ja urheilijoilleen hyvää kilpailua ja tärkeitä elämäntaitoja! Erityisesti fitnessurheilija pääsee kokemaan, ettei mahdoton olekaan mahdotonta. Fitnessurheilu rakentaa yhteisöllisyyttä, mistä muun muassa kertoo fitnessurheilun erittäin suuri näkyvyys sosiaalisessa mediassa. Yksi merkittävin syy on tähän meidän erittäin laadukkaat kilpailutapahtumamme, jotka antavat yhteiskunnalle enemmän kuin ne ottavat. Meidän kilpailutapahtumillamme on Suomen kaupungeille sekä hyvinvointi-, liikunta- ja terveysalojen yritysten näkyvyyteen ja liikevaihtoon selvä myönteinen vaikutus.  Fitnessurheilu synnyttää tunteita ja yhteisiä elämyksiä. Se antaa esikuvia. Se luo yhteishenkeä ja se vastaa nykypäivän tarpeisiin. Se kannustaa ihmisiä liikkumaan!

Fitnessurheilun harrastajien ja kilpailijoiden määrä jatkaa kasvuaan
Aikuiset ja nuoret tarvitsevat yhä enemmän liikunnan harrastamisen mahdollisuuksia ja fitnessurheilu voi niitä tarjota kaikille. Viime aikoina suomalaisen urheilun ja liikunnan parissa on koettu erityisen paljon dropoutteja, jolloin lapset ja nuoret ovat lopettaneet oman lajinsa eri syistä. Me olemme sitoutuneita tarjoamaan jokaiselle nuorelle mahdollisuus kasvaa ja kehittyä urheilijana nykyaikaisen ja ammattimaisen valmennuksen parissa. Fitnessurheilu liikuttaakin vuosittain yli 90 000 fitnesslajin harrastajaa ja yli 2000 aktiivista kilpailijaa!

Yhtenä selittävänä tekijänä fitnessurheilun suosiolle voidaan pitää sitä, että fitnessurheilussa yhdistyvät yhteiskunnan tämänhetkiset odotukset kuten yksilöllisyys, tavoitteellisuus, päämäärätietoisuus ja kehollinen itseilmaisu sekä ennen kaikkea tehokkuus ja optimointi. Fitnessurheilu antaa parhaimmillaan tilan ja arvon kehollisen estetiikan kokemiselle. Myönteinen minäkäsitys ja elämänhallinta vahvistuvat ruokavalion noudattamisesta, arjen rutiinien suunnitelmallisuudesta sekä tavoitteellisesta ja kasvuhakuisesta voimaharjoittelusta.

Miten pääsen mukaan harrastamaan fitnessurheilua?
Kehon muokkaaminen, voimaharjoittelu, ruokavalion noudattaminen ja poseerausharjoittelu ovat kaikki fitnessurheilua! Teetpä siis jotain tai kaikkea näitä, olet fitnessurheilun harrastaja! Virallisissa Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimeissä on olemassa erilaisia aktiivisia harrasteliikunnan ryhmiä. Otathan rohkeasti yhteyttä tiimeihimme! 

Fitnessurheilun harrastamisen aloittamiseen ei ole ala- eikä yläikärajaa! Harrastajana voit osallistua Fitnesspassilla harjoituskilpailuihimme ja kokeilla millaista on poseerata muiden harrastajien kanssa yhtäaikaa lavalla!

Ikä, sukupuoli tai lajitaidot eivät rajoita fitnessurheilussa kehittymistä!
Tyypillisisesti lajitaitoa vaativissa suorituskykylajeissa maailman parhaaksi tulemiseen yleensä vaaditaan jo nuorena opitut lajitaidot kuten tenniksessä, voimistelussa tai jääkiekossa. Fitnessurheilun yksi suurimmista eduista urheilumuotona on se, että lihasmassan kasvattamista tai rasvamassan vähentämistä eivät rajoita ikä tai lajitaidot. Fitnessurheilun lajeissa vaadittava taito-osio, lajikriteerien mukainen poseraaminen ei vaadi sellaista taitoa mikä tulisi oppia nuorena ns. herkkyykautena. Voit siis aloittaa fitnessurheilun harrastamisen minkä ikäisenä tahansa ja tulla maailman parhaaksi!

Suomen Fitnessurheilu ry:n arvot, jotka ohjaavat kaikkea toimintaamme: Yhdessä, Terveellisesti, Kunnioittavasti, Suvaitsevasti, Laadukkaasti
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa