Kilpailulisenssi


Suomen Fitnessurheilu ry:n (SFU) kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville urheilijoille. Ostaessaan lisenssin, urheilija sitoutuu noudattamaan SFU:n kilpailusääntöjä sekä yleisiä sääntöjä ja Suomen Fitnessurheilu ry:n urheilijan antidopingsopimusta. Kilpailulisenssi ostetaan Suomisport-järjestelmän kautta.

Kaikkien kilpailijoiden on allekirjoitettava antidoping-sopimus ennen kilpailulisenssin lunastamista. Lisenssiä ei voi ostaa muulloin.

Kilpailulisenssi on lunastettava 27.12.2021* – 31.1.2022 välisenä aikana ja se on voimassa 31.12.2022 saakka. Urheilijan antidopingsopimus astuu automaattisesti voimaan kun urheilija ostaa kilpailulisenssin. Urheilijan antidopingsopimus on voimassa toistaiseksi, niin kauan kunnes urheilija erikseen purkaa sopimuksen.

*Tavoitteena on vallitsevissa koronarajoitusolosuhteissa mahdollistaa myös sellaisten urheilijoiden harjoittelu, joilla ei ole esittää vuoden 2021 kilpailulisenssiä.

Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssin hinta on 250 €.

Kilpailulisenssillä juniori-ikäiset voivat kilpailla yleisessä sarjassa tai masters-ikäiset myös yleisessä sarjassa. Vuonna 2022 on vain yhdenhintainen kilpailulisenssi.

Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssi oikeuttaa:
– Osallistumaan ilmaiseksi SFU:n alaiseen, kansalliseen kilpailutoimintaan Fitness Classicissa, Fitness Cupeissa ja Nordic Fitness Expo –tapahtuman SM-kilpailuissa sekä niiden yhteydessä pidettävissä EM- ja MM-karsinnoissa.
– Osallistumaan IFBB:n kansainvälisiin kilpailuihin.
– Ostamaan vapaaehtoisen OP Sporttiturvavakuutuksen kilpailulisenssioston yhteydessä.
– Osallistumisoikeuden lisenssin haltijalle suunnatuihin ilmaiswebinaareihin.
– Ilmaiseen Fitnessurheilija -lehteen 4 x vuodessa
Lue lisää suomenfitnessurheilu.fi/op-sporttiturva/

Ostaessasi kilpailulisenssiä toimi seuraavasti
1) Lähetä yhteystietosi tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella.
2) Kirjaudu Suomisport-järjestelmään ja osta sieltä kilpailulisenssi.
Ostamalla lisenssin hyväksyt ja sitoudut noudattamaan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä sekä urheilijan-antidopingsopimusta. Urheilijan antidopingsopimus astuu siis voimaan automaattisesti kilpailulisenssioston yhteydessä. Antidopingsopimus on voimassa toistaiseksi. Kilpailisenssi on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka eikä kilpailulisenssimaksua palauteta. (Lue lisää antidopingsopimuksesta: suomenfitnessurheilu.fi/antidoping/sopimus/)

Eli sinun ei tarvitse erikseen allekirjoittaa ja lähettää mihinkään urheilijan antidopingsopimusta, vaan se astuu automaattisesti voimaan, kun ostat kilpailulisenssin.Se on voimassa niin kauan kunnes se erikseen irtisanotaan.

Huom! Suomen Fitnessurheilu ry. ei lähetä kuittausta lisenssin ostosta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa. Lisenssimaksua ei palauteta.

Osta lisenssi Suomisportista 

Ohjeet kilpailulisenssin ostoon

Muistathan, että kilpailija on velvollinen ilmoittamaan valmentajansa ja tiiminsä  Suomen Fitnessurheilu ry:lle. Lisäksi mikäli valmentaja tai tiimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa SFU:lle viivyttelemättä  https://suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/ -sivuston kautta.

Mikäli sinulla on ongelmia lisenssin ostossa, katsothan ensin Useimmiten Kysytyt Kysymykset -sivulta, ja sen jälkeen ole yhteydessä [email protected]

Rekisteriseloste Suomen Olympiakomitea

Rekisteriseloste Suomen Fitnessurheilu ry.

Kilpailijan perustiedot:

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa