Kilpailulisenssi


Suomen Fitnessurheilu ry:n (SFU) kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville urheilijoille. Ostaessaan lisenssin, urheilija sitoutuu noudattamaan SFU:n kilpailusääntöjä sekä yleisiä sääntöjä ja Suomen Fitnessurheilu ry:n urheilijan antidopingsopimusta. Kilpailulisenssi ostetaan Suomisport-järjestelmän kautta.

Kaikkien kilpailijoiden on lunastettava kilpailulisenssi 1.1.-31.1.2020 välisenä aikana. Lisenssiä ei voi ostaa muulloin. Kilpailulisenssi on voimassa 31.12.2020 saakka.

Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssin hinta on 250 €.
Kilpailulisenssillä juniori-ikäiset voivat kilpailla yleisessä sarjassa tai masters-ikäiset myös yleisessä sarjassa. Vuonna 2020 on vain yhdenhintainen kilpailulisenssi.


Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssi oikeuttaa:
– Osallistumaan ilmaiseksi SFU:n alaiseen kansalliseen kilpailutoimintaan Fitness Classicissa, Fitness Cupeissa ja Nordic Fitness Expo –tapahtuman SM-kilpailuissa sekä NFE Junior Cupissa.
– Osallistumaan IFBB:n kansainvälisiin kutsukilpailuihin vuoden ajan siitä hetkestä kun on kilpaillut kansallisissa kilpailuissa (kts. yllä olevat kilpailut)
– Ostamaan vapaaehtoisen OP Sporttiturvavakuutuksen kilpailulisenssioston yhteydessä.
Lue lisää suomenfitnessurheilu.fi/op-sporttiturva/

Ostaessasi kilpailulisenssiä toimi seuraavasti
1) Lähetä yhteystietosi tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella.
2) Kirjaudu Suomisport-järjestelmään ja osta sieltä kilpailulisenssi.
Ostamalla lisenssin hyväksyt ja sitoudut noudattamaan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä sekä urheilijan-antidopingsopimusta. Urheilijan antidopingsopimus astuu siis voimaan automaattisesti kilpailulisenssioston yhteydessä. Antidopingsopimus on voimassa toistaiseksi. Kilpailisenssi on voimassa kalenterivuoden loppuun saakka eikä kilpailulisenssimaksua palauteta. (Lue lisää antidopingsopimuksesta: suomenfitnessurheilu.fi/antidoping/sopimus/)

Eli sinun ei tarvitse erikseen allekirjoittaa ja lähettää mihinkään urheilijan antidopingsopimusta, vaan se astuu automaattisesti voimaan, kun ostat kilpailulisenssin.

HUOM! Mikäli aiot kilpailla kevään Fitness Classic 2020 –kilpailuissa, kilpailulisenssi tulee lunastaa 17. tammikuuta mennessä! Koskee kaikkia uusia kilpailijoita.

Huom! Suomen Fitnessurheilu ry. ei lähetä kuittausta lisenssin ostosta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa. Lisenssimaksua ei palauteta.

Osta lisenssi Suomisportista 

Ohjeet kilpailulisenssin ostoon

Muistathan, että kilpailija on velvollinen ilmoittamaan valmentajansa ja tiiminsä  Suomen Fitnessurheilu ry:lle. Lisäksi mikäli osoite, valmentaja tai tiimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa SFU:lle viivyttelemättä  https://suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/ -sivuston kautta.

Mikäli sinulla on ongelmia lisenssin ostossa, katsothan ensin Useimmiten Kysytyt Kysymykset -sivulta, ja sen jälkeen ole yhteydessä [email protected]

Rekisteriseloste Suomen Olympiakomitea

Rekisteriseloste Suomen Fitnessurheilu ry.

Kilpailijan perustiedot:

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa