Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimit


Perinteinen suomalainen urheilun seuratoiminta on kokenut merkittäviä muutoksia viime vuosina. Markkinoistuminen, yksilöllistyminen, digitalisaatio ja yhteisöllisyyden murros näkyvät vahvasti suomalaisen liikunnan ja urheilun kentällä. Urheiluseurassa liikkuminen on vähentynyt ja yhä enemmän ostetaan yksityisten yritysten tuottamia liikuntapalveluita. Suomessa noin 900 yritystä tarjoaa erilaisia PT-palveluita, mutta personal training -ohjaajan työ ei ole säännelty ammatti, joten jokainen palvelun tarjoaja voi määrittää sille oman sisältönsä. Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimit eroavat normaalista PT-palveluita tuottavista yrityksistä siten, että he ovat erikoistuneet ja kouluttautuneet fitnessurheilun ammattimaiseen toteuttamiseen ja valmennukseen aina vasta-alkajasta kansainväliselle huipulle saakka!

Tiimit ovat ammattitaitoisia fitnessurheilun yhteisöjä!

Jokaisen fitnessurheilijan on edustettava virallista Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimiä kilpaillessaan IFBB:n ja Suomen Fitnessurheilu ry:n fitness- ja kehonrakennuskilpailuissa. Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimit ovat nykyaikaisia ”urheiluseuroja” – yhteisöjä, jotka ovat  osa suomalaista fitnessurheilua. Tiimit ovat sitoutuneet urheiluyhteisöjen Reilun Pelin -periaatteisiin, ammattimaiseen sekä vastuulliseen valmentamiseen ja Suomen Fitnessurheilu ry:n yleisten sääntöjen ja antidopingohjelman noudattamiseen. Tiimit järjestävät fitnessurheilun leirejä, tapahtumia, tiimipäiviä ja workshoppeja sekä vastaavat fitnesslajien harrastajien ja fitnessurheilijoiden valmentamisesta sekä urheilijoiden huollosta fitnessurheilun kilpailutapahtumissa. Lisäksi tiimit järjestävät monipuolisesti erilaisia nykyaikaisia digitaalisia liikunta- ja valmennuspalveluita kaiken ikäisille ja kuntoisille!

Tule sinäkin osaksi suomalaista fitnessurheilua! Ota yhteyttä paikalliseen tiimiisi – katso lähin tiimisi tiimiluettelosta!
Suomesta löytyy noin 60 virallista Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimiä!

Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset tiimien toiminta on säänneltyä, sillä tiimin vastuuvalmentajan on suoritettava I-tason fitnessvalmentajakoulutus sekä tiimin on sitouduttava Suomen Fitnessurheilun yleisiin sääntöihin ja kehittämään alati toimintaansa.

Valmentajien ja tiimien info-tilaisuudet vuonna 2024:
Su 24.3.2024 klo 18.00-19.30 Teams-kokous
Su 25.8.2024 klo 18.00-19.30 Teams-kokous

Viralliset tiimit saavat kutsun em. tilaisuuksiin sähköpostilla.
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa