Tulokkaiden kilpailu järjestetään Hämeenlinna Fitness Cupissa 9. syyskuuta Hämeenlinnan Verkatehtaassa (osoite: Paasikiventie 2, Hämeenlinna).

Hämeenlinna Fitness Cupin rekisteröityminen on 8. syyskuuta kello 18:00-19:30 kilpailupaikalla. Rekisteröinti on pakollinen kaikille kilpailijoille.

Liput kilpailuun 39 €. Myös kilpailupäivänä ovelta.
Ennakkomyynti Ticketmasterissa!

Aikataulut:
12:00
Men’s physique
Classic physique
Classic bodybuilding
Artistic fitness
Women’s physique
14:00
Wellness fitness
15:00
Body fitness
16:00
Bikini fitness

Kilpailun järjestää Suomen Fitnessurheilu ry.

REKISTERÖINTI PE 8. SYYSKUUTA, KLO 18.00–19.30.
Rekisteröinti tapahtuu kilpailupaikalla Hämeenlinnan Verkatehtaalla, aivan Hämeenlinnan keskustan tuntumassa (osoite: Paasikivenkatu 2) perjantaina 8. syyskuuta, kello 18:00–19:30 välisenä aikana.
Rekisteröinti on pakollinen kaikille Hämeenlinna Fitness Cup tulokkaiden SM-kilpailuun osallistuville. Ei poikkeuksia.
Laitathan kilpailuasun (kilpailukengät mukaan!) päällesi ennen rekisteröitymistä, koska rekisteröitymisen yhteydessä on myös asutarkistus.

KILPAILUPAIKAN PUKUTILOIHIN 60 MIN ENNEN OMAN KILPAILUN ALKUA
Kilpailijat saavat tulla takahuoneen lämmittelytiloihin aikaisintaan tuntia (60 minuuttia) ennen heidän oman kilpailunsa alkua. Huoltajia pyydetään välttämään turhaa oleskelua pukuhuoneissa. Olethan ajoissa ja noudathan tarkasti aikatauluja, sillä jos kilpailija myöhästyy kilpailusta eikä ilmesty paikalle, hänet suljetaan pois kilpailusta. Kilpailua ei aloiteta aikaisemmin kuin mitä se on ilmoitettu.

Kilpailunumerot
Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15–20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

Huoltajasäännöt ja -kortit
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja tiimin kilpailijasuoritteiden määrän mukaisesti. Tiimin virallinen edustaja hakee huoltajakortit rekisteröitymistilasta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään.
Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.

Kilpailija- ja huoltajakortti
Kaulanauhallinen kilpailija- ja huoltajakortti pitää olla näkyvällä kilpailupaikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija- tai huoltajakorttia. Kilpailija- ja huoltajakortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön. Kilpailijat pääsevät katsomoon ilman maksua.

Lisenssivalmentajat
Jokainen valmentaja noutaa valmentajakorttinsa rekisteröintitilaisuudesta perjantaina. Valmentajakortti oikeuttaa vapaapääsyyn kilpailuihin. Valmentajakortti on henkilökohtainen ja sen saa ainoastaan Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja.

Liput
Ennakkolippuja Hämeenlinna Fitness Cup -kilpailuun myy Ticketmaster.fi osoitteessa www.ticketmaster.fi/fitnessurheilu. Kilpailupäivänä pääsylippuja kisakatsomoon voi ostaa kilpailupaikan lippukassalta.

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta.
Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikalla saniteettitiloissa. Kilpailija on vastuussa henkilökohtaisesti väriaineiden aiheuttamista kustannuksista.

VAPAAOHJELMAMUSIIKIT
Hämeenlinna Fitness Cupin vapaaohjelman musiikki toimitetaan sähköisesti ma 4. syyskuuta klo 12.00 mennessä.
Lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected]

Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon: etunimi_sukunimi_kilpailu(t)_laji_luokka_pituus/painosarja Ohje:
Kilpailija: etunimi ja sukunimi
Kilpailu: Hämeenlinna Fitness Cup
Laji: fitness, womensphysique, classicbodybuilding, classicphysique
Eli esimerkiksi ville_isola_hameenlinnafitnesscup_tulokas_classicbodybuilding.wav

Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]
Hyviä poseeraushetkiä kaikille!


HÄMEENLINNA FITNESS CUP running order


Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa