Harjoituskilpailu on suunnattu kaikille fitnessurheilun kilpailijoille ja harrastajille. Harjoituskilpailut järjestetään Fitness Summer Camp 2022 yhteydessä lauantaina 16.7 Pajulahti-hallissa, joka tarjoaa hulppeat puitteet harjoituskilpailujen järjestämiseksi.

Harjoituskilpailuissa osallistujien suoritusta ei arvostella millään tavalla, vaan osallistujat saavat palautetta suorituksestaan. Tämä onkin oiva tapa harrastajien kokeilla kilpailemista fitnessurheilussa tai kilpailijoilla hio suoritustaan kohti syksyn SM-kilpailuja. Osallistujien eivät tarvitse olla harjoituskilpailussa fitnesslajien edellyttämässä rasvaprosentissa, vaan harjoituskilpailuihin osallistuu kaiken ikäisiä ja kokoisia!

Harjoituskilpailu alkaa kello 12:00.
Jokaisen harjoituskilpailun osanottajan pitää olla paikalla 60 minuuttia ennen oman lajinsa alkua. Osallistujat jaetaan ryhmiin lajin sisällä ja heille jaetaan numerolaput.

Harjoituskilpailun järjestys:
Fit model
Women’s physique
Artistic fitness
Classic physique
Bodybuilding
Classic bodybuilding
Men’s physique
Wellness fitness
Body fitness
Bikini fitness

Tänä vuonna kun osallistujia on niin paljon, niin tuntikohtaisia aloittamisaikoja ei voida määrittää. Kilpailut alkavat klo 12.00 ja kilpailut etenevät lajien mukaisesti lajien mukaisesti.


Tule ajoissa paikalle ja seuraa kilpailun kulkua!Harjoituskilpailussa kilpailija voi olla lavalla joko kilpailusääntöjen mukaisessa asussa tai alla määritellyssä asussa, sillä sarjat jaetaan kahteen eri kategoriaan: kilpailuasu -sarja ja harjoituskilpailun asu -sarja.


Naisten sarjoissa harjoituskilpailussa kilpailusääntöjen mukaiselle asulle vaihtoehtoinen asu on: Mustat vartalonmukaiset mustat trikoot/thightsit, jotka voivat olla pitkät tai puolipitkät. Ylävartalon asuna vartalonmukainen musta sporttitoppi ja korkokengät, ei urheilujalkineita. Women’s physique -lajisa ei ole kenkiä. Miesten sarjoissa harjoituskilpailussa kilpailusääntöjen mukaiselle asulle vaihtoehtoinen asu on: Mustat kokotrikoohousut, ei kenkiä.

Harjoituskilpailuista ei peritä erillistä maksua, vaan harjoituskilpailut sisältyvät Fitnesspassin ja kilpailulisessin hintaan. Edellytyksenä harjoituskilpailuihin osallistumiselle on siten voimassa oleva Suomen Fitnessurheilu ry:n Fitnesspassi tai kilpailijalisenssi.

Harjoituskilpailuun osallistujan ei tarvitse kuulua mihinkään Suomen Fitnessurheilu ry:n tiimiin.

Tervetuloa harjoituskilpailuihin!

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa