Ohjeet urheilijoille, valmentajille ja tiimien edustajille Fitness Classic Vantaa 2024-kilpailussa


Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.

Rekisteröinti
Fitness Classic Vantaa-kilpailujen rekisteröinti järjestetään perjantaina 5. huhtikuuta Vantaan Energia-areenalla, osoite Rajatorpantie 23, Vantaa

Rekisteröinti on pakollinen kaikille ja se järjestetään kello 17:00-19:00 välisenä aikana.
Puethan kilpailuasun päällesi jo valmiiksi, jotta asutarkastus hoituu aikataulujen mukaisesti eikä tule ylimääräistä odottamista.

Kilpailupäivänä urheilijoiden, valmentajien ja huoltajien on pidettävä kaulanauhallista tunnistekorttia.

Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15–20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

Kilpailumaksu
Kilpailumaksu on 100,00 euroa / kilpailija, ja se maksetaan rekisteröinnin yhteydessä pankkikorttimaksuna, ei käteismaksuna. Kilpailijamaksu sisältää rekisteröinnin yleisen sarjan EM-karsintaan, juniori ja masters SM-kilpailuun.

Tärkeää: Kilpailija saa perjantaina rekisteröinnistä rannekkeen, jolla hän pääsee seuraamaan kilpailua. Ranneke täytyy pitää ranteessa koko viikonlopun ajan, myös lavallakin. Tämä on käytäntö mm. Arnold Classicissa ja muissa suurissa kilpailutapahtumissa sekä myös ammattilaiskilpailuissa. Kilpailija saa rekisteröinnistä myös kaulanauhallisen tunnistekortin, jolla puolestaan pääsee lämmittelytiloihin. tunnistekortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa toiselle henkilölle.

Huoltajakortit
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja kilpailijamäärän mukaan. Tiimin virallinen edustaja hakee perjantaina huoltajakortit rekisteröintitilaisuudesta ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit vastaanotetuksi yhdellä kerralla. Tiimi sopii keskenään huoltajakorteistaan etukäteen ja koordinoi huoltajansa. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään. Huoltajakortti ei oikeuta pääsyä katsomoon.

Maksullinen huoltajakortti
Jos kilpailija haluaa itselleen henkilökohtaisen huoltajan, voi huoltaja lunastaa maksullisen huoltajakortin, jonka hinta on 100,00 euroa. Huoltajakortin ostaja sitoutuu noudattamaan SFU:n ohjeita ja takahuoneen käytäntöjä. Huoltajakortti sisältää myös pääsylippurannekkeen, jolla pääsee katsomoon molempina päivinä. Maksullinen huoltajakortti maksetaan rekisteröinnin yhteydessä pankkikorttimaksuna, ei käteismaksua. Pääsylippuranneke täytyy olla koko ajan kiinni ranteessa ja se on henkilökohtainen.

Viralliset valmentajat ja lisenssivalmentajat
Virallinen valmentaja badge oikeuttaa pääsyn ainoastaan takatiloihin kuten huoltajakortti. Valmentajat, joilla on voimassa oleva valmentajalisenssi, voivat noutaa henkilökohtaisesti pääsylippurannekkeen ainoastaan perjantaina rekisteröinnistä. Pääsylippuranneke on voimassa koko viikonlopun. Lippuranneke on henkilökohtainen, ja sen väärinkäyttö johtaa pääsylipun pidättämiseen.

Takatilat
Huoltaja tai valmentaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa. Kaulanauhallinen kilpailija- huoltaja-, tai valmentajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla ja toimitsijoilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija-, huoltaja- tai valmentajakorttia. Kilpailija-, ja valmentajakortit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa antaa muiden käyttöön.

Väripalvelu
Onsite Tanin Jan Tana -väripalveluun voit tulla sovittuun aikaan. Väripalvelu sijaitsee lavan lämmittelytiloissa. Tilaa väripalvelu: onsitetan.com/book-here/

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta.

Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikan saniteettitiloissa (vessoissa). Jos kilpailija sotkee lämmittelytiloja, hän on vastuussa henkilökohtaisesti aiheuttamistaan kustannuksista.

Finalistit
Jokaisen sarjan finalistit ilmoitetaan heti pisteenlaskun päätyttyä ja finalistien nimet ilmoitetaan lämmittelytilojen seinillä.

Vapaaohjelman musiikki
Niiden lajien kilpailijat, jotka suorittavat vapaaohjelman. Toimittakaa vapaaohjelmamusiikkinne seuraavasti:
1) Lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected]
2) Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
3) Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon etunimi_sukunimi_kilpailu_laji_pituus/painosarja
Esimerkiksi ville_isola_fitnessclassic_classicbodybuilding_yli173.wav
4) Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]

Pääsyliput
Varmista kannustusjuokkojesi pääsy katsomoon! Viime keväänä lippuja myytiin ennätysmäärä. Fitness Classic Vantaa -kilpailun liput ovat myynnissä NYT Ticketmasterissa osoitteessa: https://www.ticketmaster.fi/artist/2024-fitness-classic-vantaa-lippuja/958178

Hyvää kilpailuviikonloppua kaikille!
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa