Vantaan Fitness Cup järjestetään 17. syyskuuta Vantaan Energia Areenalla. Kilpailussa mitellään tulokkaiden suomenmestaruudesta sekä masters-ikäisten kilpailijoiden MM-kilpailukarsinnasta. Lisäksi kilpailussa järjestetään junioreiden kansallinen kilpailu. Kaikkiaan lähes 300 kilpailijaa on ilmoittautunut kilpailuun. Tulossa koko päivän täydeltä fitnessurheilua pääkaupunkiseudulla!

Huoltaja, kilpailija ja valmentaja! Lue nämä ohjeet ja toimi niiden mukaan kilpailuviikonlopun aikana.Tärkeää: Ethän tule kilpailuun, jos sinulla on oireita, jotka voivat viitata koronavirusinfektioon (esim. hengitystieoireet, kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha, pahoinvointi, ripuli, haju- tai makuaistin menetys.)


LIPUT KATSOMOON!
Huomaathan, että mikäli kilpailija tai huoltaja haluaa katsoa kilpailuja, tulee hänen ostaa liput katsomoon. Kilpailua ei striimata. Osta liput ennakkoon osoitteesta: https://www.ticketmaster.fi/artist/nordic-fitness-expo-2022-lippuja/913485 

REKISTERÖINTI PE 16.9 KLO 17.00–20.00
Rekisteröinti tapahtuu kilpailupaikalla Vantaan Energia Areenalla, Vantaan Myyrmäessä (osoite: Rajatorpankatu 23) perjantaina 16. syyskuuta, kello 17:00–20:00 välisenä aikana.

Rekisteröinti on pakollinen kaikille Vantaa Fitness Cup tulokkaiden SM-kilpailuun tai juniorien ja masters-kilpailuun osallistuville. Ei poikkeuksia.
Laita kilpailuasu (kilpailukengät mukaan!) päällesi ennen rekisteröitymistä, koska rekisteröitymisen yhteydessä on myös asutarkistus. Valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi (ajokortti, henkilökortti tai passi).

KILPAILUPAIKAN PUKUTILOIHIN 60 MIN ENNEN OMAN KILPAILUN ALKUA
Kilpailijat saavat tulla takahuoneen lämmittelytiloihin aikaisintaan tuntia (60 minuuttia) ennen heidän oman kilpailunsa alkua. Huoltajia pyydetään välttämään turhaa oleskelua pukuhuoneissa.

Olethan ajoissa ja noudathan tarkasti aikatauluja, sillä jos kilpailija myöhästyy kilpailusta eikä hän ilmesty paikalle, hänet suljetaan pois kilpailusta. Kilpailua ei aloiteta aikaisemmin kuin mitä se on ilmoitettu.

PARKETILLE EI SAA MENNÄ KORKOKENGILLÄ EIKÄ ULKOILUJALKINEILLA!

KILPAILUNUMEROT
Kilpailunumerot jaetaan kilpailijoille noin 15–20 minuuttia ennen lavalle menoa. Kilpailunumero kiinnitetään kilpailuasun vasemmalle puolelle, naisilla bikinien alaosan vasemmalle puolelle.

HUOLTAJAKORTIT- JA SÄÄNNÖT
Jokaiselle tiimille annetaan huoltajakortteja tiimin kilpailijasuoritteiden mukaisesti. Tiimin virallinen edustaja hakee huoltajakortit rekisteröitymistilaisuudesta perjantaina 16.9 ja kuittaa allekirjoituksellaan kaikki huoltajakortit yhdellä kerralla. Tiimin täytyy sopia huoltajistaan etukäteen ja koordinoida huoltajat. Suomen Fitnessurheilu ry. ei vastaa, jos tiimi ei ole sopinut huoltajajärjestelyistään. Huoltaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa.

HUOLTAJA- JA KILPAILIJAKORTIT
Kaulanauhallinen kilpailija- ja huoltajakortti tai valmentajakortti pitää olla näkyvällä kilpailupaikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa. Takatiloissa olevilla tuomareilla, jotka ohjaavat kilpailijoita, on oikeus poistaa lämmittelytiloista kaikki ylimääräiset henkilöt, joilla ei ole kilpailija-, huoltaja- tai valmentajakorttia. Kilpailija-, huoltaja-, ja valmentajakortti on henkilökohtainen, eikä sitä saa antaa muiden käyttöön.

Tiimeille annetaan kilpailijamäärän mukaan huoltajakortteja yhteen kilpailuun seuraavasti:
1-3 kilpailijaa – 1 huoltajakortti
4-6 kilpailijaa – 2 huoltajakorttia
7-10 kilpailijaa – 4 huoltajakorttia
11-15 kilpailijaa – 6 huoltajakorttia
15-20 kilpailijaa – 10 huoltajakorttia
20-30 kilpailijaa – 15 huoltajakorttia
Yli 30 kilpailijaa – 20 huoltajakorttia
HUOM: Huoltajakortin voi luovuttaa toiselle samaa tiimiä edustavalle huoltajalle. Lavan takana ei saa olla kuin yllä mainittu maksimimäärä huoltajia.

LISENSSIVALMENTAJAT
Jokainen valmentaja noutaa valmentajakorttinsa rekisteröintitilaisuudesta perjantaina 16.9. Valmentajakortti oikeuttaa vapaapääsyyn kilpailuihin. Valmentajakortti on henkilökohtainen ja sen saa ainoastaan Suomen Fitnessurheilu ry:n lisenssivalmentaja. Lisenssivalmentajalla tulee olla Suomisportin kautta ostettu valmentajalisenssi, muussa tapauksessa ilmaislippua kilpailuihin ei saa.

KIELLETYT KISAVÄRIT
IFBB on kieltänyt sellaisten kilpailuvärien käytön, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta. Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikalla saniteettitiloissa. Kilpailija on vastuussa henkilökohtaisesti mahdollisista väriaineiden aiheuttamista kustannuksista.

VAPAAOHJELMAMUSIIKIT
Vantaa Fitness Cupin vapaaohjelman musiikki toimitetaan sähköisesti ma 12.9 klo 12.00 mennessä.
Lähetä vapaaohjelman musiikki sähköpostin liitteenä osoitteeseen [email protected]
Mahdollisia tiedostomuotoja musiikeille on kaksi: .wav ja .mp3. Näistä wav-tiedosto on huomattavasti laadukkaampi kuin mp3, mutta molemmat siis toimivat.
Tärkeintä on, että nimeätte tiedoston muotoon: etunimi_sukunimi_kilpailu(t)_laji_luokka_pituus/painosarja

Näin nimeät vapaaohjelmamusiikkisi tiedoston:
Kilpailija: etunimi ja sukunimi
Kilpailu: kilpailun nimi (tulokas SM)
Laji: esim. womensphysique, classicbodybuilding, classicphysique
Eli esimerkiksi ville_isola_tulokassm_classicbodybuilding.wav
Kaikissa tähän liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä Riku Jaroon, [email protected]

VANTAA FITNESS CUP 2022 RUNNING ORDER
Lataa Running order pdf-tiedostona tästä
 

 
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa