SM- ja BWLC -kilpailut
Tervetuloa suomenmestaruuskilpailuihin Nordic Fitness Expoon!
SM-kilpailu järjestetään 7.-8. lokakuuta Nordic Fitness Expossa Lahdessa. PääsyliputSM-kilpailuihin on saatavilla lippuja ennakkoon TicketMasterista. Kilpailijoiden on hyvä tiedottaa ajoissa omia kannusjoukkojaan, jotta kaikki pääsevät ihan varmasti sisään katsomoon kannustamaan suosikkejaan.Linkki TicketMasterin sivuille:
 Rekisteröinti ja asutarkastusKilpailijoiden rekisteröinti kaikille lajeille järjestetään 6. lokakuuta, kello 16:00-20:00, Cumulus Lahti, 2. kerroksen kokoustilat. Rekisteröintiin pitää ottaa mukaan henkilöllisyystodistus ja kilpailuasu (laita kilpailuasu vaatteiden alle nopeuttaaksesi tarkastusta). NFE kaulanauhallinen kilpailijakorttiKaikille kilpailijoille jaetaan Nordic Fitness Expon rekisteröintitilaisuudessa kaulanauhallinen kilpailijakortti, jolla kilpailija pääsee sisään messuille molempina päivinä ja voi katsoa mm. Ben Weider Legacy Cup:ia tai messulavan mittavaa ohjelmistoa! Ilmainen kuljetus kilpailupaikalle!Jätä auto hotellille ja käytä bussia, jos majoitut kaupunkialueella! Kilpailijat ja huoltajat saavat käyttää maksutta sukkulabussia, joka ajaa reitillä:Cumulus Lahti => Nordic Fitness Expo => takaisin Cumulus Lahti hotelliin.
Bussi on maksuton huolimatta siitä missä hotellissa asuu.
Bussi kulkee lauantaina ja sunnuntaina 07:30 alkaen ja tuo kilpailun jälkeen takaisin hotelliin. Bussi ajaa koko viikonlopun noin 3-4 kertaa tunnissa. Varaa aikaa bussikyytiin, koska bussi kulkee ilman aikatauluja liikenteestä riippuen. Palvelu on tarkoitettu vain kilpailijoille, tuomareille, huoltajille, toimitsijoille, medialle ja VIP-henkilöille. Bussiin pääsee vain NFE-kaulanauhassa olevalla NFE-kilpailija/huoltajakortilla. SM-, Ben Weider legacy Cupin ja NFE Junior Cup -kilpailun peruminenJos olet päässyt SM-kilpailuun tai Ben Weider Legacy Cupiin, mutta et aio osallistua, niin sinun pitää perua kilpaileminen 24 h ennen rekisteröinnin alkamista eli torstaina 6. lokakuuta kello 16:00 mennessä! Mikäli kilpailija jättää tulematta rekisteröintiin ilmoittamatta, voidaan hänelle antaa varoitus.Perumiset sähköpostilla osoitteeseen: info@suomenfitnessurheilu.fi BEN WEIDER LEGACY CUPBody fitness, bikini fitness, men’s physique ja classic bodybuilding sarjoissa Ben Weider Legacy Cup:n osallistumisoikeuden ovat saaneet kilpailijat, jotka ovat sijoittuneet seuraavasti:– 2016 yleisen sarjan SM-kilpailun kuusi (6) parasta / pituusluokka– 2016 kuuden (6) parhaan joukkoon Ben Weider Legacy Cup -kilpailuissa pituusluokassaan sijoittuneet kilpailijat.– 2017 Fitness Classic -kilpailun yleisen sarjan kuusi (6) parasta kilpailijaa / pituusluokka.– 2017 NFE Helsingin SM-karsinnan kuusi (6) parasta kilpailijaa / pituusluokka. Ben Weider Legacy Cupin rekisteröinti on samaan aikaan perjantaina Cumuluksessa kuin SM-kilpailun. Koska kilpailu on IFBB:n kansainvälinen kilpailu ja ammattilaiskarsinta on kilpailuun osallistumismaksu 200 Euroa. Jokaisen kilpailijan on suoritettava tämä maksu joko paikan päällä rekisteröinnissä käteisenä tai ennakkoon IFBB:n sivuilla PayPal:illa:

Paikan päällä maksettuna kilpailumaksu on 250 € ja ennakkoon PayPalilla maksettuna 200 €.
Tämän lisäksi kilpailijalla on oltava IFBB:n kansainvälinen kilpailulisenssi ns. ”Blue Book”, jonka hinta on 30 euroa ja tämä maksu pitää suorittaa käteisenä paikan päällä. Jos olet jo kilpaillut tänä vuonna kansainvälisissä kilpailuissa keväällä tai aikaisemmin syksyllä ja sinulla on jo tämä ”Blue Book”, ota se mukaan ja säästyt maksulta. Ben Weider Legacy Cupiin –kilpailuun päässeet Body & Bikini Fitness -kilpailijat näet tästä linkistä:
 Lisätietoa