Viralliset valmentajat

Fitnessurheilu on huippu-urheilua, joka vaatii tehokasta voima- ja poseerausharjoittelua, kurinalaista ruokavalion noudattamista ja hyvää palautumista. Lopputuloksena on lihaksikas, urheilullinen ja hyvin harjoitettu vartalo. Suomen Fitnessurheilu ry. suosittelee ottamaan mahdollisimman nopeasti yhteyttä ammattitaitoiseen valmentajaan, joka auttaa sinua niin voima- kuin poseerausharjoittelussa sekä ruokavalion noudattamisessa. Palkkaamalla ammattitaitoisen valmentajan opit harjoittelusta, ruokavalion noudattamisesta, fitnessurheilun elämäntavasta sekä kehityt nopeasti kohti tavoitteitasi.

Valmentaja kannattaa olla sellainen, joka on suorittanut Suomen Fitnessurheilu ry:n virallinen valmentaja. Tällöin urheilija varmistuu siitä, että hänen valmentajansa on saanut asianmukaisen koulutuksen työhönsä sekä hän kehittää ammattitaitoaan kokoajan. Valmentajan valinnassa loppukädessä vaikuttaa urheilijan ja valmentajan välinen vuorovaikutussuhde, sillä lähes jokaisella valmentajalla on esimerkiksi sama tieto harjoittelusta ja ruokavalion laadinnasta. Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset valmentajat noudattavat kaikissa toiminnassaan SFU:n sääntöjä sekä antidopingohjelmaa sekä valmennuksen arvoja joita ovat 1) ilo,innostus ja intohimo 2) pyrkimys erinomaisuuteen ja jatkuvaan itsensä kehittämiseen, 3) yrittäminen ja sisu 4) kunnioitus ja reilu peli sekä 5) yhdessä tekeminen

Lisenssiurheilijoita ja lajin harrastajia suositellaan ensisijaisesti käyttämään Suomen Fitnessurheilu ry:n virallisten valmentajien palveluita. Valmentajille järjestetään vähintään kaksi kertaa vuodessa koulutustilaisuuksia. Viralliset valmentajat ovat suorittaneet vaativan I-tason Fitnessvalmentajakoulutuksen. Suomen Fitnessurheilu ry. suosittelee jokaista urheilijaa ja valmentajaa laatimaan kirjallisen sopimuksen keskinäistä valmennussuhteestaan. Tähän suosittelemme käyttämään fitnessurheilijan sopimus -pohjaa.

Valmentajalisenssi
Valmentajalisenssin maksaneet, vähintään I-tason fitnessvalmentajakoulutuksen suorittaneet valmentajat saavat nimensä ja yhteystietonsa tälle sivustolle.

Valmentajalisenssi tulee automaattisesti niille henkilöille, jotka ovat suorittaneet kyseisenä vuotena I-tason Fitnessvalmentajakoulutuksen.

Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset Valmentajat 2020 eri tasoittain. Päivitetty 8.2.2020

II-tason fitnessvalmentajakoulutuksen suorittaneet Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset valmentajat tunnistat tästä logosta:

Etunimi Sukunimi Paikkakunta Sähköpostiosoite
Vilho Ahola Helsinki  
Juuso Ala-Haavisto Jämsä juuso@karboni.fi
Marianne Kankaisto Tampere marianne.kankaisto@mymes.fi
Jussi Koivisto Helsinki koivistojussi@outlook.com

I-tason fitnessvalmentajakoulutuksen suorittaneet Suomen Fitnessurheilu ry:n viralliset valmentajat tunnistat tästä logosta:

Etunimi Sukunimi Paikkakunta Sähköpostiosoite
Harri Forsberg Tampere harri@fitfarm.fi
Jeve Ojala Jyväskylä jeve.ojala@windowslive.com
Niina Nevalainen Järvenpää niina2008@hotmail.fi

 

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa