Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen assistenttia. Tehtävässäsi toimit
keskeisessä ja vastuullisessa roolissa urheilijoihin, harrastajiin ja tiimeihin sekä valmentajiin liittyvissä erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä sekä tiedottamisessa. Päivittäisessä työssäsi avustat toiminnanjohtajaa työarjen eri tehtävissä.

Lisäksi tehtäviin kuuluvat muun muassa sosiaalisen median päivitykset, PR-työt, ajankohtaisviestintä (mediaseuranta, tiedotteiden tuottaminen, haastatteluiden tekeminen jne.) sekä tapahtumajärjestelyt. Hakijalla tulee olla viestinnän perusvalmiudet: kokemusta tiedottamisesta ja markkinointiviestinnästä, sosiaalisen median hyvää tuntemista (Facebook, TikTok, Instagram, YouTube), kirjoituskykyä sekä osaamista verkko- ja printtiviestinnästä. Kiinnostus monikanavaiseen viestintään, kuten podcastien tekemiseen, on toivottavaa. Kiinnostus ja halu oppia uutta on kuitenkin kokemusta tärkeämpää.

Tehtävään valittavalta odotamme
• paineensieto- sekä reagointikykyä hektiseen, muuttuvaan ympäristöön
• organisointi- sekä priorisointikykyä monipuoliseen toimenkuvaan
• hyviä tiimi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
• reipasta työskentelyotetta
• Microsoft Office -ohjelmien hyvä hallinta (Word, Excel ja PowerPoint) ja kyky työskennellä erilaisten toimintaamme tukevien järjestelmien parissa
• suomen kielen erinomaista kirjallista ja selkeää suullista ilmaisua, muu kielitaito katsotaan eduksi.
• Suomen Fitnessurheilu ry:n tuntemus tai kiinnostus fitnessurheiluun sekä kokemus järjestötoiminnasta katsotaan eduksi.
• Lisäksi katsomme eduksi, mikäli sinulta löytyy visuaalista silmää sekä taitoa käyttää grafiikkaa ja kuvia erilaisten esitysmateriaalien tuottamisessa.

Tarjoamme hakijalle
Tarjoamme vastuullisen ja monipuolisen tehtävän fitnessurheilun avainpaikalla innostavassa ja alati kehittyvässä työympäristössä. Työ on pääsääntöisesti etätyöskentelyä.

Lähetä lyhyt hakemuksesi ansioluetteloineen 15.2.2023 mennessä osoitteeseen [email protected] Laita sähköpostin aiheeksi ”Haku assistentin tehtävään”

Ajankohta ja kesto:
6.3.2023 alkaen määräaikainen- tai osa-aikatyö, tai sopimuksen mukaan.

Työnantajan koulutusalatoive:
Liikunnan yhteiskuntatieteet (liikuntapolitiikka, liikuntatalous ja liikuntaan liittyvä lainsäädäntö) ja humanistiset tieteet (erityisesti viestinnän pääaineopinnot), kaupan ja markkinoinnin alemmat ja ylemmät korkeakoulututkinnot, media- ja kulttuurialan tutkinnot (medianomi).

Palkkaus:
Palkkaus 1787,8 / 2011,86 € kk:ssa tai sopimuksen mukaan.

Sopimusala:
Urheilujärjestöjä koskeva työehtosopimus

Lisätietoja:
Ville Isola
Toiminnanjohtaja
[email protected]
040 867 6648
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa