Ilmoittautuminen syksyn kotimaiselle kilpailukaudelle on alkanut kesäkuun 1. päivä. Ilmoittautuminen kaikkiin syksyn kotimaisiin kilpailuihin, mukaan lukien harjoituskilpailut, tulee tehdä 1.-30.6.2023 välisenä aikana SFU:n nettisivujen lomakkeen kautta osoitteessa https://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailuun-ilmoittautuminen/

Kilpailijalistoja, joista voi tarkistaa ilmoittautumisen oikeellisuuden, päivitetään kolme kertaa viikossa nettisivuillamme osoitteissa:

Harjoituskilpailut https://suomenfitnessurheilu.fi/harjoituskilpailu-pajulahti-osallistujat/
Hämeenlinna Fitness Cup https://suomenfitnessurheilu.fi/tulokkaiden-kilpailu/
Junioreiden ja mastersien MM-karsinta https://suomenfitnessurheilu.fi/juniorien-ja-masters-mm-karsinnan-osallistujat/
SM-kilpailut https://suomenfitnessurheilu.fi/sm-kilpailun-osallistujat/
Nordic Cup -kilpailu  https://suomenfitnessurheilu.fi/nordic-cup-finland-osallistujat/

Ilmoittautumisten yhteydessä on esitetty tarkentavia kysymyksiä liittyen syksyllä tiedotettuun NFE-kilpailumaksuun. NFE:n kilpailumaksu veloitetaan kaikilta NFE:ssä kilpailevilta urheilijoilta. Maksun määrä on 100,00 euroa, ja se kattaa osallistumisen kaikkiin NFE:ssä järjestettäviin kilpailuihin, mukaan lukien Nordic Cup -kilpailuun. Yhdellä kilpailumaksulla voi siten esimerkiksi kilpailla yleisten sarjojen SM-kilpailussa, ikäluokkien kilpailussa (juniorit ja masters) sekä Nordic Cup -kilpailussa. Kilpailumaksu oikeuttaa myös sisäänpääsyyn SM-kilpailuun lauantaina ja sunnuntaina.
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa