Nordic Fitness Expo siirtyy 6 viikkoa ja uusi päivämäärä on 16.-17 lokakuuta. Myös NFE:n paikka muuttuu Turun messukeskuksesta Lahden Messukeskukseen.

Siirron syy on uudelleen noussut koronaviruksen variantti ja Suomen rokotusten hidas eteneminen. NFE ei voi ottaa riskiä pitää kilpailuja syyskuun alussa, koska jokaisen etu on se, että tapahtuma järjestetään turvallisesti ja tietysti, jos mahdollista, niin yleisön edessä.

Lisäksi MM-kilpailuihin on SM-kilpailusta vain kolme viikkoa, joten tämä ainakin helpottaa edustusjoukkueen osalta valmistautumista.

Siirto Turusta Lahteen on perusteltavissa sillä, että Turun Messukeskuksen kalenteri on täynnä syyskuusta joulukuuhun ja ainoa sopiva viikonloppu olisi ollut sama viikonloppu, jolloin järjestetään MM-kilpailut. Lahdessa oli tilaa varausten suhteen ja siellä on tehty aikaisemminkin NFE:tä, joten mitään ei tarvitse harjoitella tai etsiä uusia yhteistyökumppaneita.

Myös Kotka Fitness Cup siirtyy 25. syyskuuta, koska näin aikaväli SM-kilpailuun ei tule liian pitkäksi.

Suomen Fitnessurheilu ry. antaa myös kaikkien kilpailijoiden kilpailla ennen SM-kilpailuja pidettävissä kansainvälisissä kilpailuissa kuten mm. Arnold Classicissa. Sääntö, että kilpailijan on kilpailtava ensin Suomessa ei ole voimassa tänä syksynä, johtuen em. tapahtumista, jotka taas johtuvat Covid -epidemiasta.

Seuraa meitä myös instagramissa

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa