Tervetuloa Nordic Cup -kilpailuun,
NFE Sverige -tapahtumaan, 29.-30.4.2023


Nordic Fitness Expo laajenee Ruotsiin ja Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailijoille se tietää helppoa ja vaivatonta kilpailumatkaa lähes kotikilpailuna.

Västerås on 120.000 asukkaan idyllinen kaupunki, joka sijaitsee noin 100 kilomerin päästä pääkaupunki Tukholmasta. Tukholmasta Västeråsiin on 4-kaistainen moottoritie, joten matka taittuu noin tunnissa. Sama on tilanne, jos tulet Ruotsiin lentokoneella Arlandan lentoasemalle. Busseja Västeråsiin menee useampi tunnissa arkisin, ja siirtyminen on vaivatonta. Västeråsin kunta tukee Nordic Fitness Expoa, joka tuo paikkakunnalle merkittävän määrän kävijöitä viikonlopun aikana. Västeråsissa on viime vuosina järjestetty Ruotsin fitnessurheilun ja kehonrakennuksen mestauuskilpailut, joten paikka on hyvin tuttu paikallisille alan harrastajille.

Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tehdään Suomen Fitnessurheulu ry:n sivujen kautta osoitteessa:
https://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailuun-ilmoittautuminen/
Ilmoittaudu ajoissa, mutta viimeistään maanantaina 24. huhtikuuta. Nimesi lähetetään automaattisesti kilpailun järjestäjälle ja sinun pitää olla vain paikalla rekisteröitymistilaisuudessa (kts. alla).

Rekisteröinti Nordic Cupissa
Nordic Cup ja Ruotsin Euroopan mestaruuskilpailujen karsinnan rekisteröityminen on perjantaina 28. maaliskuuta kello 16:00-20:00 välillä. Rekisteröitymispaikka on sama kuin kilpailupaikka eli ABB Arena, osoite: Rocklundagatan 1, 722 17 Västerås, Ruotsi. ABB Arena on osa Rocklundan urheilupuistokokonaisuutta ja se sijaitsee Västeråsin keskustan tuntumassa.
Puethan kilpailuasun päällesi jo valmiiksi, jotta asutarkastus hoituu aikataulujen mukaisesti eikä tule ylimääräistä odottamista. Kilpailupäivinä urheilijat ja huoltajat pitävät kaulanauhallista tunnistekorttia.

Kilpailija- ja huoltajamaksut
Kilpailumaksu Nordic Cupissa on 100,00 euroa, joka maksetaan korttimaksuna rekisteröinnissä. Huoltajakortteja voi ostaa ainoastaan rekisteröinnistä, jos kilpailija haluaa itselleen huoltajan. Huoltajakortti on 50,00 euroa/kilpailupäivä. Kilpailija- ja huoltajakortit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa antaa muiden käyttöön.

Takatilat
Huoltaja tai valmentaja ei saa ottaa valokuvia lavan takana muusta kuin omasta kilpailijasta, jota hän huoltaa. Kaulanauhallinen kilpailija- tai huoltajakortti pitää olla näkyvällä paikalla ja sitä on pidettävä aina lämmittelytiloissa ollessa.

Väripalvelu
Onsite Tanin Jan Tana -väripalveluun voit tulla sovittuun aikaan. Väripalvelu sijaitsee päälavan lämmittelytiloissa. Tilaa väripalvelu: https://www.onsitetan.com/book-here/onsitetan.com/book-here/

Kielletyt värit
IFBB on kieltänyt sellaiset värit, jotka lähtevät pois kilpailijan iholta sormella pyyhkimällä eli ns. pikavärit. Takatiloissa tuomarit voivat testata tarvittaessa kilpailijan värin. Pikaväri pitää poistaa välittömästi. Jos tätä ei noudateta, kilpailija voidaan sulkea pois kilpailusta. Kilpailijat eivät saa levittää värejä kilpailupaikan saniteettitiloissa (vessoissa). Jos kilpailija sotkee lämmittelytiloja, hän on vastuussa henkilökohtaisesti aiheuttamistaan kustannuksista.

Kisahotelli
Nordic Fitness Expo Sweden tekee yhteistyötä Best Western Plus Hotel Plazan kanssa vuonna 2023. NFE Swedenin virallinen kilpailuhotelli on Best Western Plus Hotel Plaza, joka sijaitsee erinomaisella paikalla Västeråsin keskustassa.
Best Western Plus Hotel Plaza
Kopparbergsvägen 10, Västerås, 721 09 Ruotsi
Puhelin: +46 21101010
Sähköposti: [email protected]


Ota yhteys Nordic Cupiin:
[email protected]

Nordic Cup -kilpailun kilpailujärjestys

Lauantai 29. huhtikuuta, alkaen kello 09:00
Classic Physique juniorit, avoin pituusluokka
Classic Physique masters, avoin pituusluokka
Classic Physique -180 cm, + 180 cm
Women’s Physique juniorit, avoin pituusluokka
Women’s Physique masters, avoin pituusluokka
Women’s Physique, avoin luokka
Artistic Fitness
Artistic Fitness, avoin luokka
Classic Bodybuilding juniorit, avoin pituusluokka
Classic Bodybuilding masters, 40–49, 50+
Classic Bodybuilding -175 cm, – 180 cm, + 180 cm
Elite Pro Wellness
Elite Pro Bikini
Bikini Fitness juniorit, avoin pituusluokka
Bikini Fitness masters, 35–44, 45+
Bikini Fitness -158 cm, -164 cm, -169 cm, +169 cm

Sunnuntai 30. huhtikuuta, alkaen kello 09:00
Men’s Physique juniorit, avoin pituusluokka
Men’s Physique masters, 40–49, 50+
Men’s Physique -170 cm, -176 cm, -182 cm, +182 cm
Fit Pairs, avoin luokka
Body Fitness juniorit, avoin pituusluokka
Body Fitness masters, 35–44, 45+
Body Fitness -163 cm, -168 cm, +168 cm
Wellness Fitness juniorit, avoin pituusluokka
Wellness Fitness masters, avoin pituusluokka
Wellness Fitness -163 cm, +163 cm
Bodybuilding juniorit, avoin pituusluokka
Bodybuilding Parit
Bodybuilding masters, 40–49, 50+
Bodybuilding -75 kg, -85 kg, -95 kg, +95 kg

Västeråsin keskustan ylpeys on Best Western Plus Hotel Plaza, joka on tapahtuman virallinen hotelli

Palkintopöytä odottaa kilpailijoita tuttuun NFE-tyyliin

Rocklundan Jan Relander ja Petri Karhukorpi, NFE Sverigen vetäjä Jani Kääriä, NFE:n KP Ourama ja Harri Halme sekä Visit Västeråsin Magnus Eriksson ABB Arenan edessä huhtikuun lopulla 2022

IFBB Elite Pro -ammattilaiset kohtaavat Jan Tana Pro Swedenissä lauantaina 29. huhtikuuta

 
Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa