Fitness Summer Camp 2023 tulee jälleen kesällä 2023 – tule leirille tiimisi kanssa!


Fitness Summer Camp 2023 järjestetään 30.6.-2.7.2023 Liikuntakeskus Pajulahdessa. Kesällä 2022 järjestetty Summer Camp oli menestys ja siitä saatu palaute oli erinomaista. Olemme ottaneet palautteen huomioon ja teemme entistäkin paremman tapahtuman, varaa paikkasi jo nyt!



Viikonlopun tarkoituksena on tuoda yhteen fitnessväkeä ympäri Suomea keskellä kauneinta suvea Olympia- ja Paralympiakomitean viralliseen valmennuskeskukseen Pajulahteen. Viikonlopun aikana järjestetään muun muassa harjoituskilpailut, fitnessleiri sekä valmentajien täydennyskoulutustilaisuus. Viikonlopun aikana on mahdollisuus majoittua Liikuntakeskus Pajulahdessa hotellitasoisissa huoneissa, joissa on runsaat varustelut eri mukavuuksilla!

Leirin hinta on vain 79 € ja mikäli haluat majoittua niin hotellitasoinen 2hh täysihoidolla vain 249 €


Fitness Summer Camp 2023 (pe-su, ei majoitusta, ei ruokia) – 79€
Fitness Summer Camp 2023 (pe-su, 2 hh hotellimajoitus ja täysihoito, 249 €)

Tutustu fitnessleirillä samanhenkisiin tyyppeihin!


Summer Camp 23 on tarkoitettu kaikille fitnessurheilusta kiinnostuneille harrastajille ja jo kokeneille kilpailijoille. Ohjelma on jaettu kahdelle eri kohderyhmälle, harrastajille ja kilpailijoille – sinä itse päätät, mihin ohjelmaan sinä itse haluat osallistua. Viikonlopun aikana pääset tapaamaan kilpailijoita ja kilpailua aloittavia fitnesslajien harrastajia sekä saat tietoa fitnessurheilijan monipuolisesta harjoittelusta ja ruokavalion noudattamisesta.

Ohjelmassa on mm. harjoittelua upouudella Pajulahden kuntosalilla, poseerausta, luentoja kilpailujen stailauksesta, kisa-asuista sekä kilpailemisesta kansainvälisissä kilpailuissa. Tarvitset osallistuaksesi vain voimassaolevan kilpailijalisenssin tai Fitnesspassin!

Harjoituskilpailut




Harjoituskilpailu on suunnattu kaikille fitnessurheilun kilpailijoille ja harrastajille. Harjoituskilpailut järjestetään lauantaina 1.7.2023 Pajulahti-hallissa, joka tarjoaa hulppeat puitteet harjoituskilpailujen järjestämiseksi. Pajulahti-hallissa on 55 x 90 m kokoinen jalkapallokenttä, jonka päälle fitnessurheiluun vaadittava kilpailulava rakennetaan katsomoineen.

Harjoituskilpailuissa lajit ja sarjat jaetaan kilpailija- ja harrastajaryhmiin.

Puolestaan harrastajat pääsevät kokeilemaan autenttisissa olosuhteissa fitnessurheilun kilpailusuoritusta. Harjoituskilpailussa kilpailija voi olla lavalla joko kilpailusääntöjen mukaisessa asussa tai alla määritellyssä asussa, sillä sarjat jaetaan kahteen eri kategoriaan: kilpailuasu -sarja ja harjoituskilpailun asu -sarja. Naisten sarjoissa harjoituskilpailussa kilpailusääntöjen mukaiselle asulle vaihtoehtoinen asu on mustat vartalonmukaiset trikoot/thightsit, jotka voivat olla pitkät tai puolipitkät. Ylävartalon asuna on vartalonmukainen musta sporttitoppi ja korkokengät, ei urheilujalkineita. Women’s physique -lajisa ei ole kenkiä. Miesten sarjoissa harjoituskilpailussa kilpailusääntöjen mukaiselle asulle vaihtoehtoinen asu on mustat kokotrikoohousut, ei kenkiä.

Harjoituskilpailuista ei peritä erillistä maksua, vaan harjoituskilpailut sisältyvät Fitnesspassin ja kilpailulisessin hintaan. Edellytyksenä harjoituskilpailuihin osallistumiselle on siten voimassa oleva Suomen Fitnessurheilu ry:n Fitnesspassi tai kilpailijalisenssi.

HUOM! Mikäli haluat osallistua pelkästään harjoituskilpailuun, siihen tulee oma ilmoittautuminen tämän kevään aikana. Seuraathan somekanaviamme.

Ilmoittaudu ja varaa paikkasi jo nyt Fitness Summer Camp 2023:lle. Fitnessleirille voit osallistua kunhan Fitnesspassi tai kilpailijalisenssi on voimassa.

Ilmoittaudu kesän 2023 suurimpaan fitnesstapahtumaan tästä valitsemallasi majoitusvaihtoehdolla:


Fitness Summer Camp 2023 (pe-su, ei majoitusta, ei ruokia) – 79€
Fitness Summer Camp 2023 (pe-su, 2 hh hotellimajoitus ja täysihoito, 249 €)

Leirillä nähdään!

Yhteistyössä SEO-markkinoinnin kanssa