Kilpailulisenssi


Suomen Fitnessurheilu ry:n (SFU) kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville urheilijoille. Ostaessaan lisenssin, urheilija sitoutuu noudattamaan SFU:n kilpailusääntöjä sekä yleisiä sääntöjä ja Suomen Fitnessurheilu ry:n urheilijan antidopingsopimusta. Kilpailulisenssi ostetaan Suomisport-järjestelmän kautta.


Kaikkien kilpailijoiden on lunastettava kilpailulisenssi 1.1.-31.1.2019 välisenä aikana. Lisenssiä ei voi ostaa muulloin. Kilpailulisenssi on voimassa 31.12.2019 saakka.


Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssi oikeuttaa: • Osallistumaan ilmaiseksi SFU:n alaiseen kansalliseen kilpailutoimintaan Fitness Classic ja Nordic Fitness Expo –tapahtumissa järjestettäviin kilpailuihin. Kansallisiin kilpailuihin ei ole erillistä kilpailumaksua!

 • Osallistumaan ilmaiseksi SFU:n järjestämiin harjoituskilpailuihin

  • Harjoituskilpailut järjestetään 23.3.2019 sekä 24.8.2019 Vierumäellä • Osallistumaan IFBB:n kansainvälisiin kutsukilpailuihin vuoden ajan siitä hetkestä kun on kilpaillut kansallisissa (Fitness Classic tai Nordic Fitness Expo) kilpailuissa

 • Osallistumaan Vierumäki Fitness & Physique Camp – leirille  28.-30.6.2019 alennettuun hintaan

 • Voi ostaa vapaaehtoisen OP Sporttiturvavakuutuksen kilpailulisenssioston yhteydessä

 • Saa ilmaisen Suomen Fitnessurheilu ry:n info-sähköpostin 10 kertaa vuodessa


Ostaessasi kilpailulisenssiä toimi seuraavasti: 1. Lähetä yhteystietosi tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella.

 2. Kirjaudu Suomisport-järjestelmään ja osta sieltä kilpailulisenssi. (Ostamalla lisenssin hyväksyt ja sitoudut noudattamaan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä sekä urheilijan-antidopingsopimus:sta. Urheilijan antidopingsopimus astuu siis voimaan automaattisesti kilpailulisenssioston yhteydessä. Kilpailisenssi on voimassa toistaiseksi eikä kilpailulisenssimaksua palauteta. Lue lisää antidopingsopimuksesta: http://suomenfitnessurheilu.fi/antidoping/sopimus/)


Eli sinun ei tarvitse erikseen allekirjoittaa ja lähettää mihinkään urheilijan antidopingsopimusta, vaan se astuu automaattisesti voimaan kun ostat kilpailulisenssin.


HUOM! Mikäli aiot kilpailla kevään Fitness Classic 2018 –kilpailuissa, kilpailulisenssi tulee lunastaa 20.tammikuuta mennessä! Koskee kaikkia uusia kilpailijoita.


Kilpailulisenssin hinta on: • Yleisen sarjan ja masters-ikäiset kilpailijat 200 €

 • Juniori-ikäiset kilpailijat 21–23-vuotiaat kilpailijat 200 €

 • Juniori-ikäiset (18–20-vuotiaat) kilpailijat 100 €*


*Alle 20-vuotias juniori-ikäinen kilpailija saa kilpailla enintään joka toisena kilpailukautena (kilpailukaudet ovat 1.1.-30.6 ja 1.7-31.12.). Alle 20-vuotiaaksi kilpailijaksi luetaan kilpailija, joka täyttää tai on täyttänyt 20 vuotta samana vuonna kun hän kilpailee.


Uutuutena vuodelle 2019 kilpailulisenssioston yhteydessä on mahdollisuus ostaa OP Sporttiturvavakuutus.


Sporttiturva lyhyesti


Sporttiturvasta korvataan, kun loukkaannut äkillisen tapahtuman seurauksena – esimerkiksi akillesjänne repeää, polvi menee sijoiltaan. Myös rasitusmurtuma tai sen esiaste korvataan. Äkillisen tapahtuman tulee sattua Sporttiturvan ollessa voimassa.


• Hoitokorvaus 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti


• Omavastuu 100 € jokaista äkillistä tapahtumaa kohti


• Haittakorvaus 30 000 €.


• Kuolinkorvaus 8 500 €.


Lue lisää ja vakuutusten hinnat: OP Sporttiturvan tuoteseloste


Huom! Suomen Fitnessurheilu ry. ei lähetä kuittausta lisenssin ostosta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa. Lisenssimaksua ei palauteta.


Osta lisenssi Suomisportista


Ohjeet lisenssin ostoon


Muistathan, että kilpailija on velvollinen ilmoittamaan valmentajansa ja tiiminsä  Suomen Fitnessurheilu ry:lle. Lisäksi mikäli osoite, valmentaja tai tiimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa SFU:lle viivyttelemättä  http://suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/ -sivuston kautta.


Rekisteriseloste

Urheilijan perustiedot: