Kilpailulisenssi


Suomen Fitnessurheilu ry:n (SFU) kilpailutoiminnan kattava lisenssi on pakollinen kaikille kilpailutoimintaan osallistuville urheilijoille. Ostaessaan lisenssin, urheilija sitoutuu noudattamaan SFU:n kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä sekä Suomen Fitnessurheilu ry:n urheilijan antidopingsopimusta. SFU ottaa käyttöön vuonna 2018 suomalaisen liikunnan ja urheilun yhteisen uuden digitaalisen, SuomiSport-palvelun.


 


Kaikkien kilpailijoiden on lunastettava kilpailulisenssi 1.-31. tammikuuta 2018 välisenä aikana (aikaisemmin kuin 1. tammikuuta ei voi ostaa vuoden 2018 kilpailulisenssiä). Kilpailulisenssi on voimassa kalenterivuoden.


 


Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailulisenssi oikeuttaa:  • Osallistumaan SFU:n alaiseen kilpailutoimintaan (Fitness Classic ja Nordic Fitness Expo -tapahtumissa järjestettäviin kisoihin sekä ulkomaisiin arvo- ja kutsukilpailuihin)

  • Osallistumaan IFBB Camp -harjoituskilpailuleirille Vierumäellä elokuussa 2018. Lisätietoja tästä kevään aikana.

  • Osallistumaan Vierumäki Fitness Summer Camp:ille alennettuun hintaan kesällä 2018. Lisätietoja tästä kevään aikana.


 


Uudet kilpailijat vuonna 2018:

Lähetä yhteystietosi tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella. Kirjaudu SuomiSport-järjestelmään ja osta sieltä kilpailulisenssi. Ostamalla lisenssin hyväksyt ja sitoudut noudattamaan Suomen Fitnessurheilu ry:n kilpailusääntöjä ja yleisiä sääntöjä sekä urheilijan-antidopingsopimus:sta. Urheilijan antidopingsopimus on voimassa toistaiseksi. Lue lisää antidopingsopimuksesta: http://suomenfitnessurheilu.fi/antidoping/sopimus/


HUOM! Mikäli aiot kilpailla kevään Fitness Classic 2018 –kilpailuissa, kilpailulisenssi tulee lunastaa 20.tammikuuta mennessä! Koskee kaikkia uusia kilpailijoita.


 


Aikaisemmin kilpailleet kilpailijat:

Lähetä yhteystietosi tämän sivun alhaalla olevalla lomakkeella. Jos yhteystietosi muuttuvat vuoden 2018 aikana, ilmoita siitä suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/ lomakkeella. Osta lisenssi SuomiSport-järjestelmästä.


 


Kilpailulisenssin hinta on:  • Yleisen sarjan ja masters-ikäiset kilpailijat 200 €

  • Juniori-ikäiset kilpailijat 21–23-vuotiaat kilpailijat 200 €

  • Juniori-ikäiset (18–20-vuotiaat) kilpailijat 100 €*


 


*Alle 20-vuotias juniori-ikäinen kilpailija saa kilpailla enintään joka toisena kilpailukautena (kilpailukaudet ovat 1.1.-30.6 ja 1.7-31.12.). Alle 20-vuotiaaksi kilpailijaksi luetaan kilpailija, joka täyttää tai on täyttänyt 20 vuotta samana vuonna kun hän kilpailee.


 


Huom! Suomen Fitnessurheilu ry. ei lähetä kuittausta lisenssin ostosta. Voimassaoleva lisenssi näkyy Suomisportissa lisenssinhaltijan profiilissa. Lisenssimaksua ei palauteta.


 


Osta lisenssi Suomisportista


Ohjeet lisenssin ostoon


 


Kilpailulisenssejä koskevat sääntöuudistukset 1.1.2018 alkaen  1. Urheilijan edustamassa tiimissä tulee olla vähintään yksi valmentaja, joka on suorittanut hyväksytysti Suomen Fitnessurheilu ry:n I-tason Fitnessvalmentajakoulutuksen. Muussa tapauksessa urheilija ei voi edustaa ko. tiimiä syksyllä 2018 järjestettävissä SFU:n alaisissa kilpailuissa.

  2. Jokainen kilpailija on velvollinen ilmoittamaan valmentajansa ja tiiminsä  Suomen Fitnessurheilu ry:lle. Lisäksi mikäli valmentaja tai tiimi vaihtuu, tulee siitä ilmoittaa SFU:lle http://suomenfitnessurheilu.fi/ota-yhteytta/ -sivuston kautta.


Rekisteriseloste

Urheilijan perustiedot: